Agenda

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nieuwjaarsduik!

January 1, 2016 @ 10:00 am - 6:00 pm

Volgens traditie vindt 1 januari 2016 weer de Nieuwjaarsduik plaats bij BillyBird Park Hemelrijk. Vanaf 14.45 uur kunnen alle duikers zichzelf klaarmaken voor de meest frisse start van het jaar. Stipt om 15:30 uur zal het startschot van de 9e Nieuwjaarsduik over het water van Hemelrijk klinken.

Iedere deelnemer aan de duik ontvangt gratis de felbegeerde Unox muts. Na de frisse duik, staat er een welverdiend kopje oer-Hollandse erwtensoep klaar. De enorme prestatie wordt beloond met het officiele Unox duikcertificaat.
Samen met blaaskapel Panash en DeFeestDJ zal de duik een groot feest worden. Na de duik staat DeFeestDJ garant voor een swingend feestje, in Zeeroversland, in afwachting van de spectaculaire vuurwerkshow. De vuurwerkshow zal om 17.45 uur worden ontstoken door Warenhuis Coppens uit Volkel en Caffero.

Zet 1 januari dus alvast in je agenda en trommel al je vrienden/sportclub/familie/collega’s op om samen het nieuwe jaar in te duiken. Niet-duikers zijn van harte welkom om de duikhelden aan te moedigen.

Details

Date:
January 1, 2016
Time:
10:00 am - 6:00 pm

Organizer

BillyBird

Venue

BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34a
Volkel, Noord Brabant 5408SM Netherlands
+ Google Map
Phone:
0413-277000

Officiële opening Ballenfabriek

29 april wordt de nieuwste attractie van Hemelrijk officieel geopend!
Meer info

BillyBird Theater Show

Tijdens de meivakantie krijgt BillyBird zijn eigen Theater show!
 


Profiteer van een BillyBird arrangement

Hemelrijk in je mailbox!

AANMELDEN

Vind en like ons ook op:

  • Like Us