All-in kinderfeestjes bij BillyBird Park Hemelrijk

6 January 2016

kinderfeestje

Iedere ouder kent het probleem, het organiseren van een leuk kinderfeestje. Je zoon of dochter is binnenkort jarig. En dan rijst de vraag: “Wat vinden de kinderen leuk? Waar gaan we naar toe, is het betaalbaar?”

Bekijk dan hier de mogelijkheden van BillyBird!

In de binnenspeeltuin Zeeroversland staat een gereserveerde feesttafel klaar; en met een all-in Happy Together arrangement hoef je als ouder verder nergens meer aan te denken. De kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren in de Piratenkooi, en op woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag is er ook een mooie theatervoorstelling waar je gratis naar toe kan! Ook is het mogelijk om het feestje te upgraden tot een stoer piratenfeest, waarbij de piratenjongens en -meisjes op zoek moeten naar de code van de schatkist. Of gaat men liever cup cakes bakken, of wil men een beauty feestje met vriendinnen; het kan allemaal. En natuurlijk komt ook BillyBird die heel graag met de feestvierders op de foto gaat!

Bekijk hier onze arrangementen.

Kinderen van 10 jaar of ouder? Ook daar organiseren wij leuke feestjes voor!

Wij openen vrijdagavond 15 januari exclusief onze deuren voor feestjes met kinderen vanaf 10 jaar. Bij binnenkomst kan je lekker smullen van een snackbuffet en later op de
avond staat er een overheerlijk ijsbuffet voor je klaar. DeFeestDJ doet zijn naam eer aan, want DJ Wim maakt er samen met de kids een top avond van. Hij toont te gekke dansjes op de beamer, die je gelijk mee kan dansen. Verder entertaint hij de tieners de hele avond met allerlei muziekbelevingen. Het is zelfs mogelijk om vooraf op zijn site nummers en dansjes aan te vragen. Klauter, speel, dans, eet en ga uit je dak van 18.00 tot 21.30!
kinderfeestje

Voor €15,- p.p (begeleider €7,50) kan jij een onvergetelijk verjaardagsfeestje bij ons komen vieren! Alle kinderen/begeleiders met een abonnement ontvangen €2,50 korting. Dit hele feest is onder begeleiding van DeFeestDJ, hij zorgt voor de beste muziek zodat jouw feestje pas echt een knalfuif word!

De eerste keer reageerde een moeder enthousiast met: “Ik ben zo blij dat we nu geen slaapfeest hoeven te geven. De kinderen vinden het hier fantastisch! En voor mij is het heel gemakkelijk.”

Vanaf 10 jaar kan men weer op 15 januari van 18.00 tot 21.30 uur terecht in Zeeroversland.

Op deze avond is de binnenspeeltuin uitsluitend voor de Avond Party geopend.

De Hemelrijk Avondparty is een compleet verzorgd feest.

Bij dit verjaardagsfeestje is inbegrepen:

Toegang tot het park (de binnenspeeltuin is exclusief geopend voor de Avond Party)
Onbeperkt koffie, thee en tapfrisdrank
Snackbuffet (friet met snacks) en ijsbuffet
Interactieve discoavond met DeFeestDj en elektronisch handboogschieten voor de jarige

In februari staat de volgende Party avond op het programma. Bekijk alle evenementen in onze agenda.  

Album