Strandbad

Beleef een heerlijk dagje strand!

Het park heeft een strand met kristalhelder zwemwater waar kinderen en ouders heerlijk kunnen zwemmen, relaxen en spelen. Door de verschillende drijflijnen in het water is het veilig en verantwoord, en kunnen ouders zorgeloos genieten op het strand. Bovendien houden onze toezichthouders een oogje in het zeil.

Kleinere kinderen

Voor de kleintjes is er speciaal afgezet kinderbad. Hier is ook een kinderglijbaan. Daaromheen bevindt zich een groenstrook met koele schaduwplekken.

Attracties in het water

Voor de waterratten onder ons hebben we een drijvende watertrampoline op het water en je kan duiken van het duikeiland! Dus neem je duikbril en je opblaaskrokodil mee en kom lekker spetteren in onze BillyBird ‘zee’!

In 2016 hebben we een volledig nieuwe ligweide gemaakt waar je heerlijk kunt liggen. Ook hebben we een Beach Bar toegevoegd aan ons strandbad met een compleet nieuw horeca aanbod. Geniet van een heerlijk speciaal biertje, wijntje, tapas, cocktails en nog veel meer. Ook hebben we nieuwe terrassen gemaakt met nieuwe ligbedden.

Er is ook een Lounge Island(18+) dat speciaal gemaakt is om te loungen.

Extra informatie

Het strandbad is al 32 jaar blauwalgvrij. Kijk voor de actuele waterkwaliteit op http://www.zwemwater.nl/.
Het strandbad is het hele jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
In de zomervakantie is het park en het strandbad tot 21.00 open.
Er is van mei t/m september toezicht aanwezig.

Tickets bestellen

Foto's van het strandbad


Ontdek Hemelrijk