Vier je familiedag bij BillyBird Park Hemelrijk

De jaarlijkse familiedag vier je met een Buitenfeest bij BillyBird Park Hemelrijk. Zoek je een activiteit en plaats voor een heerlijk feest met een groep van minimaal 15 personen? Zoek dan niet verder maar kies voor ons Buitenfeest. Een Buitenfeest is een geheel verzorgde familiedag. Met dit feest nemen wij alle zorgen uit jouw handen.


Familiedag Buitenfeest met een heerlijke barbecue

Je geniet van een compleet verzorgde familiedag van 10.00 – 18.00 uur. Het buitenfeest bevat entree tot het gezellige recreatiepark, onbeperkt koffie, thee, frisdrank en een heerlijke barbecue. In onze Feesterij reserveren wij voor je een plek waar je rustig kunt zitten en buiten zetten wij een picknicktafel voor je klaar waar je heerlijk kunt barbecueën. En je krijgt zelfs een eigen barbecue. Zo geniet u van de lekkerste hamburgers, worstjes, spareribs, speklappen en satéstokjes. En een barbecue is natuurlijk geen barbecue zonder stokbrood met kruidenboter en lekkere salades en sauzen. Heb je vlees of salades over? Deze mag je dan mee naar huis nemen, zodat je de volgende dag thuis nog een keer heerlijk kunt eten.
Neem een lekker verfrissende duik bij lekker weer, of speel in onze binnenspeeltuin Zeeroversland. Voor jou en oud is er genoeg te beleven bij BillyBird Park Hemelrijk.


Zin in een biertje, wijntje, frietje of ijsje?

Heb je tijdens het buitenfeest wel zin in een alcoholisch drankje of een lekker ijsje? Dat is zeker mogelijk en je krijgt van ons pasjes waar je horecategoed op kunt zetten die je op elke plek in het park kunt besteden. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een familiedag? Bel dan naar 0413 277000 of stuur een mail naar reserveren@billybird.nl. Kaartjes voor onze gezellige park bestel je eenvoudig online.


Ook interessant

Kinderfeestje Veghel | Schoolreisje Brabant | Recreatiepark Brabant

Copy link
Powered by Social Snap