Buitenspeeltuin bij BillyBird Park Hemelrijk

Ben jij op zoek naar een leuke buitenspeeltuin? Bij BillyBird Park Hemelrijk zijn verschillende leuke buitenspeeltuinen te vinden.

Buitenspeeltuin de Oervallei

Ga op zoek naar goud of dinobotten in de Oervallei. Glij van een dubbele glijbaan of schommel met de reuzeschommel. Heb je honger gekregen van al dat spelen? Neem dan een lekkere pizza of tosti bij onze tipi.

Buitenspeeltuin Ruig

Ontdek het speelgebied Ruig waar je kunt chillen op grote hoogte, op touwbruggen kunt balanceren en van een vijf meter hoge glijbaan af kunt glijden. Na het vele spelen kun je genieten van onze nacho’s.

Buitenspeeltuin Kinderland

Onze speeltuin Kinderland is voorzien van verschillende speeltoestellen voor jong en oud. Maak gebruik van onze botsauto’s, het speelcircus of voor de allerkleinsten de verkeersspeeltuin. Is het slecht weer, dan kun je lekker spelen in onze Ballenfabriek. Wil je genieten van een mooi uitzicht over het park, maak dan een ritje in de Helihaven.

Buitenspeeltuin Hemelaya

Geen hoogtevrees? Klim naar de top van onze Klimberg Hemelaya, geniet van het uitzicht en glij naar beneden door middel van de 3 verstopte glijbanen. Vind jij ze allemaal?

Strandbad

Bij lekker zwemweer kun je een verfrissende duik nemen in ons strandbad. Jong en oud kunnen zwemmen, relaxen en lekker genieten aan het strandbad. Op het water vind je ook het duikeiland, waar je vanaf kunt duiken of mooie trucs kunt tonen. Geniet van een lekker drankje en hapje bij onze BeachBar en kijk vanaf je strandbedje uit over ons strandbad.

 

Buitenspeeltuin bij BillyBird Park Drakenrijk

Bij BillyBirdPark Drakenrijk in Beesel vind je ook een buitenspeeltuin.Zweef door het bos met de Ballonvaart, zweef vliegensvlug door Drakenrijk heen over onze kabelbaan of maak een grote sprong vanaf de springplank en maak een zachte landing in het zand. Om de omgeving van BillyBird Park Drakenrijk te bewonderen, kijk je door de Uitkijktoren. Bij lekker zwemweer kun je een plons nemen in het strandbad vanaf ons Duikeiland. Wie maakt de beste salto?

 

Ook interessant

Binnenspeeltuin Zeeroversland | Buitenspeeltuin Limburg

Copy link
Powered by Social Snap