Op zoek naar een groot buitenzwembad bij jou in de buurt?

Ben jij op zoek naar een buitenzwembad bij jou in de buurt? Kom dan naar BillyBird Openluchtzwembad Het Run in Drunen, Brabant. Het grote buitenzwembad is gelegen in de buurt van Den Bosch te midden van de natuur. Je vind hier een groot 50-meter bad en een recreatiebad met een speeltoestel voor kinderen. Het goedkope buitenbad is voor iedereen toegankelijk.

Eten en drinken bij het buitenzwembad

Het zwembad is voorzien van een grote ligweide met gras. Je mag je eigen eten en drinken meenemen en nuttigen op je handdoek in het gras of gezellig komen lunchen aan een van de picknicktafels bij de horecagelegenheden van het buitenbad.

Zwem jij liever in een buitenzwembad of in een strandbad?

Zwem jij liever niet in een openluchtzwembad en houd je meer van strand. Dan is BillyBird Park Hemelrijk in Volkel wellicht iets voor jou. Bij dit recreatiepark vind je een groot strandbad, diverse binnen- en buitenspeeltuinen en grote attracties. Als je in Limburg woont is BillyBird Park Drakenrijk in Beesel wellicht dichterbij. Ook hier vind je een groot strandbad en verschillende speeltoestellen. Ga jij voor een lekker dagje uit met het gezin bij BillyBird?

Copy link
Powered by Social Snap