Binnenspeeltuin bij BillyBird Park Hemelrijk

Ben je op zoek naar een grote binnenspeeltuin in Brabant? Met Zeeroversland heeft BillyBird Park Hemelrijk een grote indoor speeltuin gevestigd in Volkel, Brabant. Voor kinderen is Zeeroversland een avontuur op zich. Ze kunnen klimmen, klauteren en lekker zichzelf zijn op de verschillende rekken, glijbanen en springkussens. Door de variatie die de indoor speeltuin biedt, kunnen kinderen van jong tot oud terecht bij Zeeroversland. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om buiten te spelen, met verschillende attracties kan iedereen zijn dag op een leuke manier invullen in BillyBird Park Hemelrijk.

BillyBird Park Hemelrijk, een indoor grote speeltuin in Brabant

BillyBird Park Hemelrijk in Brabant heeft naast de indoor speeltuin ook een enorme buitenspeeltuin en recreatieplas. Hier kan met goed weer gezwommen worden. Met een aangelegd strand en het feit dat de plas al 35 jaar blauwalgvrij is, is het strandbad een heerlijke manier om af te koelen. Daarnaast zijn er meerdere attracties binnen het park, een greep uit onze unieke attracties zijn:

  • Buitenspeeltuin Kinderland;
  • Helihaven;
  • Klimberg Hemelaya;
  • Bootjesglijbaan Splash.

Natuurlijk zijn er meerdere attracties binnen onze grote binnenspeeltuin in Brabant, zowel outdoor als indoor. Bij BillyBird Park Hemelrijk kan je jouw dag doorbrengen ongeacht het weer. Is het in de ochtend druilerig? Geen probleem, je kan eerst naar Zeeroversland met de kinderen om daarna met beter weer naar de buitenspeeltuin te gaan!

In onze binnenspeeltuin is er ook de mogelijkheid om te eten

Wanneer jouw kinderen aan het spelen zijn in ons indoor speelparadijs, kunnen de begeleiders, ouders, opa’s en oma’s rustig genieten van het gezellige terras. Geniet van het uitzicht van je spelende kinderen onder het genot van een hapje of drankje. Wij hebben een divers menu waar uit gekozen kan worden. Op onze menukaart staat onder andere:

  • Verschillende warme dranken;
  • Verse broodjes;
  • Zoete lekkernijen;
  • Friet en snacks.

Ben je benieuwd naar onze grote indoor speeltuin in Brabant, onze recreatieplas en de bwant een dag in BillyBird Park Hemelrijk is een gezellig dagje weg! Heb je nog andere vragen of is er iets onduidelijk? Dan kan je ons bereiken via het nummer: 0413 277000.

Ook interessant

Schoolreisje Brabant  | Binnenspeeltuin Eindhoven

 

Copy link
Powered by Social Snap