• ✔ Uitgebreid eten en drinken
  • ✔ In 2 minuten je tickets online besteld
  • ✔ 360 dagen per jaar geopend

Je wilt het kinderfeestje van je zoon of dochter groot vieren in de regio Nijmegen, Oss, Den Bosch of Uden? Dan Is BillyBird Park Hemelrijk geschikt voor jou! Jouw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes zullen het geweldig vinden. De vele attracties en de diversiteit die het park aanbiedt zal voor vele lachende gezichten zorgen. Ook met minder weer kan je bij ons terecht. Door het indoor speelpark kunnen de kinderen alsnog klimmen, gek doen en lekker spelen. Dus woon je in Oss, Nijmegen, Uden of Den Bosch, dan is een kinderfeestje bij ons gegarandeerd een succes.

Ontdek de attracties

Ontdek de vele attracties en speeltuinen van het park.

Ontdek de attracties
Zeeroversland

Ontketen de piraat in jezelf in onze binnenspeeltuin.

Beleef Zeeroversland
Het strandbad

Plons in het mega strandbad van Hemelrijk.

Bekijk het strandbad
Horeca

Geniet van een heerlijke pizza, BBQ, frietje of andere lekkernij!

Alle horeca

Een kinderfeestje in de regio Nijmegen en Oss? BillyBird Park Hemelrijk zorgt voor lachende gezichten!

BillyBird Park Hemelrijk heeft verschillende arrangementen op het gebied van kinderfeestjes. Wij bieden onder andere de:

  • Kids Party: Hierbij is er toegang tot het park, onbeperkt Ranja, een BillyBird softijsje en een gereserveerde tafel voor jou en de kinderen. Daarnaast is er ook onbeperkt koffie en thee voor de begeleiders.
  • Happy Together: Dit is het meest gekozen arrangement, hierbij is er ook toegang tot het park en onbeperkt Ranja. Verder krijgt iedereen een BillyBird softijsje en is er een versierde feesttafel gereserveerd. Daarnaast is er nog een snoeptaart met vuurwerk en wordt de dag afgesloten met lekkere frietjes en minisnacks. Voor de begeleiders is er ook friet en een snack, onbeperkt koffie en thee en een softijsje.
  • Billybird Party: Ook bij dit arrangement is er toegang tot het park en natuurlijk onbeperkt Ranja. Daarnaast is er voor iedereen een softijsje en is er op de versierde tafel een heerlijke snoeptaart. Daarnaast krijgt de jarige een Billy knuffel en wordt de dag lekker afgesloten met frietjes en minisnacks. Voor de begeleiders is er koffie en thee en wordt de dag afgesloten met frietjes en een BBQ-pakket.

Voor een kinderfeestje in de regio Nijmegen, Den Bosch, Oss en Uden ben je dus bij ons op het juiste adres. Met een all-in pakket kan je zorgeloos genieten van de spelende kinderen in de diverse attracties. Verder wordt alles ook nog voor je opgeruimd, beter kan niet! Dat noemen wij zorgeloos genieten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een kinderfeestje

Het feestje van jouw kind vieren in BillyBird Park Hemelrijk? Voor kinderfeestjes in de regio Den Bosch, Nijmegen, Uden en Oss kan je bij ons terecht. Met een zorgeloos en all-in feest ben je heel de dag verzekerd van een gezellige dag waarop de kinderen zich zeker vermaken in de verschillende attracties! Spreekt BillyBird je aan? Dan kan je online je kaartjes reserveren bij ons!

Ook interessant

Kinderfeestje Eindhoven | Kinderfeestje Veghel | Schoolreisje Brabant

BillyBird Park Hemelrijk is elke dag van het jaar geopend.

Openingstijden

Bekijk alle openingstijden van de attracties.

Openingstijden
Entreeprijzen

Ontdek de entreeprijzen van het park.

Entreeprijzen
Tickets bestellen

Bestel je tickets online met korting!

Bestellen