Groepsuitje Drakenrijk – Happy Together

Naast de hele dag spelen en onbeperkt ranja, koffie, thee en frisdrank kun je met dit arrangement ook genieten van frietjes en snacks of van een compleet verzorgde BBQ. Alcoholische dranken kunnen tegen een gereduceerd tarief van €2,- per consumptie worden afgenomen. Meer weten? Mail dan je vraag naar info@drakenrijk.nl of bel 088-055 8888.

Tijdens deze dag heb je als groep een compleet verzorgde dag in het park op jouw eigen plek. Bij aankomst staat er een eigen tipi-tent én picknicktafel voor jullie klaar. Op deze manier voel je je direct thuis en kan je deze dag onbezorgd genieten!

Beschikbaar vanaf 20 personen

Dit arrangement is te boeken vanaf 20 personen.

Hoe kan ik reserveren?

Een groepsuitje met BBQ kun je tot uiterlijk een week voor de geplande datum reserveren door onderstaand formulier in te vullen. Het aantal personen kan wijzigingen tot uiterlijk een week voor de geplande BBQ. Wijzigingen kun je doorgeven door een mail te sturen naar info@drakenrijk.nl

Alleen mogelijk in het weekend

Een groepsuitje met BBQ is alleen beschikbaar op zaterdag en zondag.

Kosteloos annuleren

Een groepsuitje met BBQ is tot uiterlijk een week voor de geplande datum kosteloos te annuleren. Annuleer je later dan een week voor de geplande datum, dan moeten wij helaas de kosten in rekening brengen.

Happy Together Arrangement