Het Duikeiland; Kom jij bommetjes maken?

Duikeiland Drakenrijk

Ook zo’n zomergek? Ben jij een echte waterrat en kan je niet meer wachten om te kunnen zwemmen? Bij Drakenrijk is een grote zwemplas met een Duikeiland. Zwem een stukje in de plas en je komt aan bij het eiland. Hier is ook een duikplank te vinden. Maak jij het beste bommetje? Wie weet organiseer jij samen met je vrienden een bommetjes wedstrijd.

Dit duikeiland is voor zowel kinderen als volwassen toegankelijk. Houd er wel rekening mee dat hier nog wel een stukje voor gezwommen moet worden. Droog kan je er dus niet naartoe. Houd je wel van iets extremers dan een Duikeiland. Koop dan je kaartjes voor het AquaFunPark.

Ben je meer van het zonnen en wil je niet nat worden van al die bommetjes? Geen zorgen het Duikeiland is een stuk van de kust vandaan. Ook voor een beetje pootjebaden, dobberen op je flamingo en rustig zwemmen ben je bij BillyBird Park Drakenrijk in Beesel aan het juiste adres.

Helemaal uitgeput na al dat zwemmen en de bommetjes? Zin gekregen in een vette hap? Loop naar een van de horecapunten en haal jouw overheerlijke frietje of pizza! Droog lekker op in het zonnetje en maak je klaar voor de volgende bommetjes bij het Duikeiland. Zien we jou deze zomer? Bestel hier je tickets!

Copy link
Powered by Social Snap