Kom jij goud zoeken en zeven bij Drakenrijk?

Kom goud zoeken en zeven bij Drakenrijk! Met een zeef in je handen kun jij op zoek gaan naar goud. Laat het water stromen door middel van de waterpomp. De kans dat je het goud sneller vindt, is op deze manier een stuk groter! Het is toegankelijk voor zowel kinderen en ouders. Zelfs opa en oma kunnen mee naar het goud zoeken. Help jij je zoon of dochter mee met het zoeken naar goud? Houd onderling een wedstrijdje wie het meeste goud vindt of wie er als eerste wat goud vindt. Lijkt je het leuk om goud te zoeken bij Drakenrijk? Koop dan hier je tickets.

Heb je dorst of honger gekregen van het spelen? Dan kun je bij onze Tipi een lekker verfrissend blikje drinken of een lekker zakje chips kopen. Na het spelen is er ook nog de mogelijkheid om een plons te nemen in ons strandbad of neem een duik vanaf ons Duikeiland. Ga samen op onze Dinowip, maak een ritje in de Ballonvaart of laat je kunsten zien op ons Mega Springkussen. Ontdek samen met de kinderen onze buitenspeeltuin.

Wil je weten wat voor attracties BillyBird Park Drakenrijk nog meer te bieden heeft? Neem dan een kijkje op onze attractie pagina.
Copy link
Powered by Social Snap