Het Mega Springkussen, hoe hoog durf jij?

Hey jij! Spring je mee?

Ben jij zomers altijd op de trampoline te vinden? Bij recreatiepark Drakenrijk kun je next level trampoline springen. Echt iets voor jou! In het park staat namelijk een mega springkussen. Op dit springkussen kun je metershoog de lucht in springen. Neem al je vrienden en familie mee op dit kussen. Leef jezelf helemaal uit! Hoe hoog durf jij? Het mega springkussen is toegankelijk voor kinderen en volwassenen. Door de bolle vorm kun je zelf bepalen tot hoe hoog je gaat. Ook handig voor ouders met kinderen. Jij kan lekker op je handdoekje blijven liggen, want dit kussen ligt maar op een paar meter afstand van het strand. Natuurlijk kun je ook gezellig samen met je (klein)kind genieten op dit springkussen.

Vernieuwen

Onlangs hebben de klusjesmannen van Drakenrijk hun mouwen opgestroopt en zijn ze een hele dag bezig geweest met het Mega Springkussen. Het oude zeil was met pensioen en daarom is er een heel nieuw en schoon zeil geplaatst. Helemaal klaar voor nieuwe springers. Met wie kom jij springen?

Overige speeltoestellen van recreatiepark Drakenrijk

Naast dit springtoestel ook benieuwd naar alle andere speeltoestellen van Drakenrijk? Denk bijvoorbeeld aan de ballonvaart, de Dinowip, de kabelbaan, het klimrek of de Uitkijktoren. Neem dan een kijkje op deze pagina.

Horeca

Genoeg van al dat spelen? Of tijd voor een pauze? Haal dan een verfrissend drankje of lekker hapje bij de Beachbar, Tipi of de cafetaria. Kom chillen op het Beachbar terras, voor de tipi of op je handdoekje op het gras of in het zand. Zien we jou binnenkort weer?  
Copy link
Powered by Social Snap