Speeltoestellen Drakenrijk

Spelen in Drakenrijk

Spelen in Drakenrijk, wat een feest is dat! In Drakenrijk hebben we verschillende speeltoestellen te bieden.

De Ballonvaart

Samen op avontuur in een luchtballon? Ben jij de avonturier van het zuiden? Wil je draken op veilige afstand kunnen zien? Ga dan mee met de ballonvaart van BillyBird Drakenrijk! In deze luchtballon zweef je tussen de bossen en ga je op zoek naar draken. Spot jij ze allemaal? Zet de trappers in beweging en gebruik je beenspieren om zo snel als mogelijk vooruit te komen. Ben je moe van al dat trappen? Geen zorgen je kan ook gewoon lekker genieten van het uitzicht zonder te trappen. De ballonvaart is toegankelijk voor zowel kinderen als volwassen. Altijd al met jouw opa op ontdekkingsreis gewild? Grijp deze kans dan met beide handen aan. Zien we jou binnenkort bij BillyBird Drakenrijk? Weer veilig geland en honger gekregen? Kom dan een overheerlijke pizza eten bij onze tipi!

Liever niet de lucht in?

Blijf je liever met beide voetjes op de grond? Ga dan op ontdekkingstocht ter voet. Ook op deze manier kun je al de draken spotten! Natuurlijk kun je ook een stuk wandelen in het bos. Hier zijn ook verschillende speelmogelijkheden.

De Kabelbaan

Wil je wel vliegen maar iets lager bij de grond blijven? Ga dan naar de kabelbaan. Je zweeft vliegensvlug door Drakenrijk heen. Spot jij alle draken? Je bent er zo weer voorbij!

De Glijbaan

Is dat vliegen niet iets voor jou? Neem dan eens een kijkje bij de glijbaan. Ook leuk voor de jongsten.

De Dinowip

Durf jij van de Dinowip met twee dino’s aan je zijden?

De Draaischijf

Niet zo snel misselijk of dol? Ga zitten in de draaischijf en draai jezelf helemaal tureluur.

De Schommels

Liever zwierven door de lucht, maar is de ballonvaart een beetje te hoog voor je? Zweef door de lucht op de schommel van BillyBird Park Drakenrijk!

De Springplank

Wie maakt de mooiste sprong?! Bij deze springplank land je niet in het water, maar in het zachte zand.

De Uitkijktoren

Klim bovenop de uitkijktoren. Vanuit hier kun je al de draken spotten met de verrekijker bovenop de toren.

Het Klimrek

Meer van het klimmen en klauteren? Kom dan lekker spelen bij het klimrek van BillyBird Park Drakenrijk. Zien we jou hopelijk binnenkort weer? Er is voor ieder wat wils.  Speeltoestellen voor elke leeftijd. Koop hier je tickets!
Copy link
Powered by Social Snap