Laden Evenementen

« Alle evenementen

Zwemloop

juli 5 @ 10:00 - 14:00

Op 5 juli organiseert lopersgroep De Grensrunners hun 4e Zwemloop bij BillyBird Park Drakenrijk.

Er wordt gezwommen in het strandbad (open water) langs de uitgelegde boeien en gerend over een uitgezet parcours in en om het park. Er vindt zowel een jeugdloop als volwassen loop plaats. Heb je geen wetsuite? Geen probleem, want in juli is het water warm genoeg om in zwembroek, bikini of badpak te zwemmen.

Het programma op 5 juli 2020:

Onder het motto ”Vrijheid / Blijheid” van Lopersgroep de Grensrunners mag en kan iedereen meedoen, van jong (vanaf 10 jaar) tot oud, van beginner tot top triatleet.

Schrijf je in met het online inschrijfformulier. Lijkt het je wat en je bent 14 jaar of ouder, maar je wil alleen zwemmen of alleen hardlopen? Ook dat kan door in te schrijven als koppel! Zoek dan in je vriendenkring en/of familie naar een maatje die of wil zwemmen of wil hardlopen. Lukt dat niet dan helpt de organisatie je graag om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt dan mailen naar zwemloop@grensrunners.nl met jouw gegevens en of je een zwemmer of hardloper zoekt.

Bij de jeugd zijn er twee categorieën, de 10/11 jarigen en de 12/13 jarigen. Let op: De jeugd start in één wedstrijd en iedereen doet zowel zwemmen als hardlopen. Hier zijn geen koppels mogelijk.

Kom jij iemand aanmoedigen? Koop dan alvast je ticket via onze website

Gegevens

Datum:
juli 5
Tijd:
10:00 - 14:00