Familiedag bij BillyBird Park Drakenrijk

Let op: Een familiedag is alleen mogelijk op zaterdag en zondag.

BillyBird Park Drakenrijk is de perfecte locatie voor een familiedag in Limburg. Dankzij de combinatie van het drakenbos, strandbad en geheel nieuwe buitenspeeltuin is er voor iedereen genoeg te beleven. Perfect voor kinderen van alle leeftijden, ouders en grootouders om samen te spelen en te genieten. Tijdens deze dag heb je als familie een compleet verzorgde dag in het park op jouw eigen plek. Bij aankomst staat er een eigen tipi-tent én picknicktafel voor jullie klaar. Op deze manier voel je je direct thuis en kan je deze dag onbezorgd genieten!

Waar bestaat het arrangement uit?

  • Toegang tot het park
  • Toegang tot alle speeltoestellen, park en strandbad
  • Onbeperkt koffie, thee, ranja en frisdrank
  • Frites met snack óf BBQ-arrangement

Dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen. Alcoholische dranken kunnen tegen een gereduceerd tarief van €2,- per consumptie worden afgenomen. Meer weten? Mail dan je vraag naar info@drakenrijk.nl of bel 088-055 8888.

Hoe kan ik reserveren?

Een familiedag met BBQ kun je tot uiterlijk een week voor de geplande datum reserveren door onderstaand formulier in te vullen. Het aantal personen kan wijzigingen tot uiterlijk een week voor de geplande BBQ. Wijzigingen kun je doorgeven door een mail te sturen naar info@drakenrijk.nl

Alleen mogelijk in het weekend

Een familiedag met BBQ is alleen beschikbaar op zaterdag en zondag.

Kosteloos annuleren

Een familiedag met BBQ is tot uiterlijk een week voor de geplande datum kosteloos te annuleren. Annuleer je later dan een week voor de geplande datum, dan moeten wij helaas de kosten in rekening brengen.

Familiedag Drakenrijk
Copy link
Powered by Social Snap