Schoolreisjes

Beleef het leukste én voordeligste schoolreisje bij BillyBird Park Drakenrijk

De leukste dag van het schooljaar beleven, dat doe je bij BillyBird Park Drakenrijk in Reuver (gemeente Beesel). Een schoolreisje bij BillyBird is geschikt voor kinderen van groep 1 tot en met 8. Ons park is afhankelijk van het weer geopend van 1 mei tot en met augustus. In de schoolvakantie (van 11 juli t/m 23 augustus) zijn er geen schoolreisjes mogelijk. De schoolreis bus parkeert bij ons altijd gratis!

Arrangementen voor schoolreisjes

Bij BillyBird houden we graag rekening met jouw budget. Daarom hebben we voor scholen verschillende arrangementen.

Het Park

Het park biedt vele mogelijkheden tot vermaak. Kinderen beleven avonturen tijdens hun wandeling door het bos, spelen een potje voetbal of volleybal of springen tot grote hoogte op de airtrampoline . Daarnaast heeft het park een monorail met luchtballonnen, een dubbele kabelbaan en kleine klim- en klautertoestellen. De speeltoestellen zijn op eigen kracht te bewegen, zo genieten zowel de begeleiders als kinderen optimaal. Er is één toegang waar kinderen naar binnen en buiten kunnen.

Gemakkelijk reserveren & wijzigen

Een schoolreisje bij BillyBird is te reserveren vanaf 20 personen. Heb je nog vragen, dan kun je mailen naar info@drakenrijk.nl

Betalen

Betalen kan aan de kassa per pin of contant. Je kunt ook kiezen voor een betaling op rekening. Dit kost 15 euro extra. Na het reserveren ontvang je een bevestigingsmail. Op de dag van je bezoek wordt er betaald voor het werkelijke aantal kinderen en begeleiders.

Lunch

Wil je bij ons lunchen? Op het park zijn verschillende arrangementen verkrijgbaar. Verspreid over het park is voldoende zitgelegenheid. Eigen eten en drinken consumeren is ook toegestaan aan de picknicktafels buiten. Let op: Wij reserveren geen tafels voor scholen.

Extra activiteit: het AquaFunPark

Het is vanaf nu ook mogelijk om een extra activiteit bij te boeken. Je maakt al gebruik van het AquaFunPark voor 3 euro per leerling. Let op: voor het AquaFunPark gelden bepaalde spelregels. Een zwemdiploma en begeleiding voor jonge kinderen is verplicht. Mail voor de mogelijkheden naar info@drakenrijk.nl

Schoolreisjes op bijzondere dagen

Let op, in de volgende periode is er op ons park geen schoolreisje mogelijk:
  • 11 juli t/m 23 augustus 2020

Arrangementen

Super Smul
€7,- p.p.

Toegang tot het park

Geen gereserveerde plek

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje

Frietje met

Frikandel, kroket of kaassoufflé

Reserveren
Ranja + Waterijsje
€5,- p.p.

Toegang tot het park

Geen gereserveerde plek

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje

Reserveren
Smul
€6,- p.p.

Toegang tot het park

Geen gereserveerde plek

Onbeperkt ranja, koffie en thee

Waterijsje

Frietje met

Reserveren
Toegang
€3,- p.p.

Toegang tot het park

Geen gereserveerde plek

Reserveren