Groepen en arrangementen bij BillyBird Park Drakenrijk

Groepen; kom onbezorgd genieten bij BillyBird Park Drakenrijk! 

Voor elke doelgroep bieden we passende arrangementen. Geniet van onbeperkt speelplezier met een van onze arrangementen voor groepen. We bieden voor ieder wat wils aan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een schoolreisje, of organiseer je liever een kinderfeestje, ben jij de organisator van de familiedag of binnenkort een groepsuitje op de planning? Klik dan op een van onderstaande buttons om de arrangementen te zien.

Wat te doen?

Wil je graag weten wat er allemaal te doen en beleven is bij BillyBird Park Drakenrijk? Neem dan een kijkje op onze attractie pagina. Bij lekker weer kan er gebruik gemaakt worden van het strandbad. Ook is het mogelijk om het AquaFunPark bij te boeken voor groepen en kinderfeestjes. Wil je graag de kwaliteit van het zwemwater weten? Neem dan een kijkje op www.zwemwater.nl.

Horecagelegenheden

Benieuwd naar de horecagelegenheden bij Drakenrijk. Lees hier dan alles over onze het chillen bij deBeachBar, draken spotten bij de Tipi en pauze houden bij de Cafetaria! Zien we jullie binnenkort bij BillyBird Park Drakenrijk?

Arrangementen bij Hemelrijk of Het Run

Is Drakenrijk iets te ver weg? Bekijk hier de arrangementen van BillyBird Park Hemelrijk en Het Run.
Copy link
Powered by Social Snap