Kinderuitje plannen?

Op zoek naar een leuk kinderuitje? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Vier je kinderfeestje bij BillyBird Park Drakenrijk of kom met je sportvereniging als groepsuitje naar het recreactiepark in Beesel. Er is van alles te doen voor alle leeftijden. Zo vind je in de grote buitenspeeltuin een lange kabelbaan, kom je er echte draken tegen en kun je salto’s maken op de grote airtrampoline. Zweef in een luchtballon door de bomen over het park en geniet samen van het leukste dagje uit.

Een kinderuitje met alles erop en eraan

Is de zon gaan schijnen en wil je wat afkoelen? Neem dan een duik in het strandbad of doe een wedstrijdje op het AquaFunPark. Als je na het spelen zin hebt gekregen in een vers broodje, een frietje met snack of een ijsje, ga je naar het cafetaria. Er is voor iedereen wat wils. Geniet met z’n allen op het terras aan de picknicktafels van het prachtige, weidse uitzicht over het park.

Een extra activiteit: het AquaFunPark

In de maanden juni tot en met augustus kun je vanaf 3 euro per persoon reserveren voor het AquaFunPark als extra activiteit bij je kinderuitje. Kijk voor meer informatie over het AquaFunPark op onze website.

Benieuwd welk kinderuitje het best bij jouw past?

Wil jij binnenkort het leukste uitje voor kinderen ooit plannen. Kijk dan eens op onze arrangementen voor groepen.

Copy link
Powered by Social Snap