Eten en drinken bij Drakenrijk, dat wordt smullen!

Horeca

Het park biedt een uitgebreid aanbod aan eten en drinken op drie locaties in het park. Geniet van een heerlijke snack met een knapperig frietje of een goed kopje koffie met een croissant! Alles om jouw dag zo ontspannen mogelijk te maken.

BeachBar

We hebben een BeachBar aan het strandbad. Welk eten en drinken vind je hier? Hier kun je terecht voor de lekkerste smoothie, zoetste cocktail of koudste cola. Zin in een hapje? Ook voor de Hollandse bitterballen, een vette hamburger of een zoutig zakje chips ben je bij de BeachBar aan het juiste adres. Neem je heerlijke lekkernij mee naar je handdoekje of strandbedje en geniet van de zon en het eten tegelijkertijd. Eet je liever aan tafel? Kom dan zitten op het BeachBar terras!

Tipi

Aan de andere kant van het strandbad staat een tipi. Welk eten en drinken vind je hier? Hier kun je terecht voor een lekkere snack of een verkoelend drankje. Wil je met een groep komen eten? Dan kun je de achterkant van deze toffe Tipi tot jouw beschikking krijgen! Hier kan je de hele dag gebruik van maken als groep tijdens bijvoorbeeld een groepsuitje of familiedag

Cafetaria

Om de hoek bij de receptie hebben we een cafetaria. Welk eten en drinken vind je hier? Hier kun je terecht voor de lekkerste frietjes, iets fris of een goede snack! Kom jij smullen op BillyBird Park Drakenrijk deze zomer?
Copy link
Powered by Social Snap