Eten en drinken bij Drakenrijk, dat wordt smullen!

Horeca

Het park biedt een uitgebreid aanbod aan eten en drinken op drie locaties in het park. Geniet van een heerlijke snack met een knapperig frietje of een goed kopje koffie met een croissant! Alles om jouw dag zo ontspannen mogelijk te maken.

BeachBar

We hebben een BeachBar aan het strandbad. Hier kun je terecht voor de lekkerste verkoelende drankjes, zoals smoothies, cocktails en frisdrank. Zin in een hapje? Ook voor de Hollandse bitterballen, een hamburger of een zakje chips ben je bij de BeachBar aan het juiste adres. Neem je heerlijke lekkernij mee naar je handdoek of strandbedje en geniet van de zon en het eten. Eet je liever aan tafel? Kom dan zitten op het BeachBar terras!

Tipi

Aan de andere kant van het strandbad staat een tipi. Hier kun je terecht voor een lekkere snack of een verkoelend drankje. Wil je met een groep komen eten? Dan kun je de achterkant van deze toffe Tipi tot jouw beschikking krijgen! Hier kan je de hele dag gebruik van maken als groep tijdens bijvoorbeeld een groepsuitje of familiedag

Cafetaria

Om de hoek bij de receptie hebben we een cafetaria. Hier kun je terecht voor de lekkerste frietjes, snacks en drankjes. Kom jij smullen op BillyBird Park Drakenrijk deze zomer?
Copy link
Powered by Social Snap