Onbeperkt toegang tot het park

Geniet onbeperkt van het park en alle attracties. Onbeperkt spelen in de buitenspeeltuin met draken, wandelen door het bos of een frisse duik nemen in het strandbad.

Ontdek Drakenrijk

Tot 50% korting op entree bij vele andere parken

Leden van Drakenrijk krijgen mega korting op entree bij vele andere parken. Zo krijg je vanaf 1 maart mega korting bij Safaripark Beekse Bergen, Kinderpretpark Julianatoren, Familiepretpark DippieDoe, het Oertijdmuseum en nog meer parken.

Partnerparken

Gratis eenmalig naar BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant

Hemelrijk is het eerste BillyBird Park en ligt in Volkel, Noord Brabant. Geniet hier van een heerlijk dagje strand en ontdek al onze attracties!

Ontdek Hemelrijk

Gratis eenmalig naar Openluchtzwembad ’t Run in Drunen, Brabant

Het openluchtzwembad ’t Run is het derde BillyBird Park. Kom heerlijk spetteren in ons prachtige zwembad en geniet tussendoor van heerlijke snacks en drinks in de Beachbar.

Ontdek Het Run

* Steeds meer leden maken gebruik van een automatische machtiging. Dat bespaart kosten, tijd en zorgen, zonder dat je het beheer over jouw rekening verliest. Je hoeft nooit meer in de rij te staan om jouw pasje(s) te verlengen. Een automatische machtiging bespaart óns ook kostbare tijd, waardoor wij het lidmaatschap goedkoper kunnen aanbieden. Het enige wat je hoeft te doen, is de machtiging gegevens in te vullen. Jouw lidmaatschap wordt dan ieder jaar automatisch verlengd. Jaarlijks ontvang je van ons een mededeling per e-mail dat we het geld van het opgegeven IBAN nummer gaan afschrijven.
Copy link
Powered by Social Snap