Pers informatie

Hier vind je als pers alle informatie. Wil je een redactioneel artikel over BillyBird of BillyBird Park Drakenrijk schrijven en heb je hiervoor meer informatie nodig, bijvoorbeeld over onze speeltoestellen of attracties? Voor het maken van een artikel of video over ons park, kun je contact opnemen met onze parkmanager Chris Janssen. Bel +31 (0)88 055 888 of stuur voor alle niet-spoedeisende vragen een mail naar parkmanagerdrakenrijk@billybird.nl.


Persberichten ontvangen

Ons marketing-en communicatieteam houdt je graag op de hoogte van allerlei nieuwtjes over Drakenrijk en verstuurt daarom enkele nieuwsbrieven per jaar. Denk aan nieuws over nieuwe attracties, lidmaatschapsacties of activiteiten, die plaatsvinden op het park.

Wil je ook berichten ontvangen over BillyBird Park Drakenrijk? Stuur dan een mail naar onze marketing- en communicatiemedewerker Wilke Arts (marketing@billybird.nl) en vergeet hierin niet je naam en e-mailadres te vermelden. Je wordt dan opgenomen in ons mediabestand. Zo mis je geen enkel nieuwsbericht! Als je na een tijdje toch niet meer op de hoogte wilt blijven van ons park, dan kun je je gewoon weer afmelden via de afmeldbutton in de mailtjes.


Vloggen

Regelmatig ontvangen wij een mailtje van vloggers met de vraag of ze mogen vloggen in ons park. Natuurlijk vinden wij dit hartstikke leuk, maar wij willen het wel van te voren weten. Daarom vragen we iedereen, die een vlog wil maken over ons park om dit vooraf te melden via een e-mail aan ons marketing- en communicatie team. Wij vinden het leuk dat je bij ons komt vloggen, mits je je eerst meldt per mail of bij onze receptie. Laat ons weten wie je bent, wat je wilt doen en met hoeveel personen je naar het park wilt komen. Kom je alleen of met het hele gezin? Allemaal informatie, die voor ons relevant is om te kunnen bepalen of wij in kunnen gaan op je verzoek.

Ook als je over een specifieke attractie wilt vloggen, horen wij dit graag van te voren. Dan kunnen we je alle benodigde informatie van te voren geven en kan er daarna snel een datum geprikt worden. Heb je er al zin in? Wij zorgen ervoor dat je altijd een aanspreekpunt in het park hebt, zodat jij een super toffe vlog kunt maken, wel zo gemakkelijk!


Over BillyBird

BillyBird Park Drakenrijk is iedere zomer geopend voor zwemplezier. Daarnaast heeft het park een buitenspeeltuin, monorail en enkele horecapunten. Binnenspeeltuinen, buitenspeeltuinen, grote attracties en een strandbad. Het hoort allemaal bij BillyBird. Wist je dat wij het bestaansrecht van onze parken gelegen zien in het bieden van een plek om de onderlinge banden te versterken door samen een leuke tijd te beleven. Alle speeltoestellen en attracties worden ontworpen, speciaal voor ouders en kinderen om samen op te spelen. Het ruime en overzichtelijke park trekt jaarlijks 30.000 bezoekers uit binnen- en buitenland en en heeft ongeveer 3.000 leden. Heb jij ons park al een keer bezocht?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig geworden en wil je meer lezen over BillyBird als organisatie? Op onderstaande pagina’s vind je meer achtergrondinformatie over onze recreatieketen BillyBird.

Over BillyBird
De missie en visie van BillyBird
Geschiedenis van BillyBird


Het laatste nieuws

Op dit moment zijn er geen persberichten beschikbaar


Persfoto’s

De afbeeldingen in onze beeldbank zijn van hoge kwaliteit en mogen alleen gebruikt worden onder vermelding van BillyBird Park Drakenrijk.

Park

AquaFunPark

Copy link
Powered by Social Snap