Pers informatie

Hier vind je als pers alle informatie. Wil je een redactioneel artikel over BillyBird of BillyBird Park Duinenrijk schrijven en heb je hiervoor meer informatie nodig, bijvoorbeeld over onze plannen? Voor het maken van een artikel of video over ons park, kun je contact opnemen met Ton Derks 06 21825887 of stuur voor alle niet-spoedeisende vragen een mail naar duinenrijk@billybird.nl.


Persberichten ontvangen

Ons marketing-en communicatieteam houdt je graag op de hoogte van allerlei nieuwtjes over Duinenrijk en verstuurt daarom enkele nieuwsbrieven per jaar.

Wil je ook berichten ontvangen over BillyBird Park Duinenrijk? Stuur dan een mail naar onze marketing- en communicatiemedewerker Wilke Arts (marketing@billybird.nl) en vergeet hierin niet je naam en e-mailadres te vermelden. Je wordt dan opgenomen in ons mediabestand. Zo mis je geen enkel nieuwsbericht! Als je na een tijdje toch niet meer op de hoogte wilt blijven van ons park, dan kun je je gewoon weer afmelden via de afmeldbutton in de mailtjes.


Over BillyBird

Binnenspeeltuinen, buitenspeeltuinen, grote attracties en een strandbad. Het hoort allemaal bij BillyBird. Wist je dat wij het bestaansrecht van onze parken gelegen zien in het bieden van een plek om de onderlinge banden te versterken door samen een leuke tijd te beleven. Alle speeltoestellen en attracties worden ontworpen, speciaal voor ouders en kinderen om samen op te spelen.

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig geworden en wil je meer lezen over BillyBird als organisatie? Op onderstaande pagina’s vind je meer achtergrondinformatie over onze recreatieketen BillyBird.

Over BillyBird
De missie en visie van BillyBird
Geschiedenis van BillyBird


Het laatste nieuws

BillyBird past plannen voor Duinenrijk flink aan na overleg met belanghebbenden


Persfoto’s

De afbeeldingen in onze beeldbank zijn van hoge kwaliteit en mogen alleen gebruikt worden onder vermelding van BillyBird Park Duinenrijk.

Copy link
Powered by Social Snap