Koffie is King

Er komen steeds meer koffielovers in Nederland en wij van BillyBird Park Hemelrijk gaan daar graag in mee. Koffie is een mooi product met een grote variëteit aan bonen en producten. Iedereen kent wel de espresso of cappuccino, maar bijvoorbeeld ook een latte of een special koffie Salted Karamel zijn heerlijk.

Duurzame koffie

Bij BillyBird Park Hemelrijk waren we op zoek naar een duurzame koffie die gruwelijk lekker is, maar ook voldoet aan onze filosofie voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hierbij vonden we het belangrijk dat de koffie voldoet aan het Max Havelaar fairtrade label en dat hij biologisch wordt geteeld. We hebben veel koffies geproefd en zijn uiteindelijk uitgekomen bij het familiebedrijf Simon Levelt. Bij Simon Levelt geloven ze in dezelfde missie als die van BillyBird Park Hemelrijk en daarom was het ook een goede fit.

Barista

Naast duurzaamheid is ook de smaak belangrijk. Onder andere het soort boon, land van herkomst, temperatuur van het water, maalgraad en de branding van de koffieboon zijn allemaal factoren die van een gewoon kopje koffie echt een bijzonder ‘bakkie pleur’ maken.
Daarom is een barista gekomen die heeft geholpen met het afstellen van de machine om zo ook het optimale uit de koffieboon te halen. Periodiek wordt de machine opnieuw afgesteld, om zo ook het optimale

Zeeroversland

De vers gemalen bonen koffie is op dit moment nog enkel in Zeeroversland en in de BeachBar verkrijgbaar, maar langzaam wordt dit over het hele park uitgerold, zodat je overal kunt genieten van heerlijk kopje, duurzame koffie!

Copy link
Powered by Social Snap