Vier je familiedag bij BillyBird Park Hemelrijk

Een familiedag organiseren in Brabant?

Ben je op zoek naar een ideale locatie voor een familiedag in Brabant? BillyBird Park Hemelrijk biedt het gehele door een gezellige plek voor een voordelige familiedag. Wij zorgen ervoor dat de hele familie een zorgeloze dag heeft. Door een familiedag te organiseren op ons park, krijg je met de hele familie een eigen plek op het park. Wil je met de familie een exclusieve plek? Ook dat is mogelijk!

Een onvergetelijke familiedag

Een dagje bij BillyBird Park Hemelrijk staat garant voor een onvergetelijke dag. Door de combinatie van binnen- en buitenspeeltuinen zijn er voldoende activiteiten voor jong en oud. Tel hier de attracties bij op, en je dag kan niet meer stuk! Op deze manier kan iedereen genieten van een dagje op ons park. In binnenspeeltuin Zeeroversland kunnen kinderen tot en met 12 jaar gebruik maken van de Piratenkooi. Kinderen tot 6 jaar kunnen lekker spelen in de ballenbak in de Kleuterkade. Is het lekker weer? Neem dan je zwemspullen mee en neem een verfrissende duik in ons strandbad. Even genoeg van dat binnenspelen? Ga dan op zoek naar goud in de Oervallei, klim over de touwbruggen in Ruig of ga in de Kop en Schotel in Kinderland. Vergeten jullie de familieachtbaan en bootjesglijbaan Splash niet?

Eten en drinken

Onze arrangementen zijn enkel af te nemen met eten en drinken. Dit wordt natuurlijk allemaal door ons geregeld. Voor zowel grote en kleine families hebben we passende arrangementen. Let wel op: aan ieder arrangement zit een minimaal aantal personen verbonden. Natuurlijk is het ook mogelijk om buiten het arrangement om nog wat lekkers te kopen. Ontdek snel wat onze horeca aanbiedt. Wil je van te voren zelf een taart bakken en deze meenemen? Ook dat is geen probleem!

Kosteloos annuleren

Als de familiedag onverhoopt toch niet door kan gaan, dan kun je bij ons altijd kosteloos annuleren. Dit kan tot een week van te voren. Natuurlijk is het ook mogelijk om de familiedag te verzetten. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@billybird.nl of door te bellen naar 0413-277000.

Ledenkorting

Is er iemand uit de familie lid bij BillyBird Park Hemelrijk? Dan ontvang je voor hem of haar ledenkorting op elk arrangement!

Arrangement

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze arrangementen? Neem dan gauw een kijkje op onze website. Heb je naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@billybird.nl of 0413-277000.

Copy link
Powered by Social Snap