Een pretpark voor het hele gezin

Ben je op zoek naar een pretpark voor kinderen van alle leeftijden en wil jij met het gezin een lekker dagje uit naar een attractiepark geschikt voor kinderen? Kom dan naar BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, Brabant of naar BillyBird Park Drakenrijk in Beesel, Limburg. Bij BillyBird zijn alle speeltoestellen en attracties ontworpen voor ouders en kinderen om samen te spelen. Maak een ritje in de familieachtbaan of ga met z’n allen van de bootjesglijbaan. Zweef over het park in een helikopter of luchtballon en beleef samen een leuke tijd. Happy Together.

Een goedkoop pretpark voor kinderen

BillyBird heeft goedkope pretparken in Limburg en in Brabant. Zowel het kinderpretpark in Volkel als in Beesel beschikt over een zwemplas. Speciaal voor peuters en kleuters heeft het park een ondiep zwemgedeelte, zodat ook de kleinsten op een ’s zomerse dag verkoeling kunnen krijgen.

Eten en drinken tijdens je dagje uit

Over het hele park staan picknicktafels. Je mag je eigen eten en drinken meenemen of je bestelt gemakkelijk iets bij een van de horeca locaties. We hebben vers belegde broodjes, maar ook frietjes, snacks en diverse ijsjes. Ook voor vegetariƫrs is er genoeg te koop. Onze frituur houdt rekening met jouw wensen. Ook hallal.

Copy link
Powered by Social Snap