Even voorstellen

20 November 2015

Hallo allemaal!

Wij zijn Remco en Roos, beide 24 jaar en wonen in Brabant. We werken al een lange tijd bij BillyBird Park Hemelrijk. Roos werkt al sinds 2008 in de horeca en Remco werkt sinds 2012 op de receptie. Beiden studeren we nog op het HBO. Roos voor docent pedagogiek aan de Fontys Tilburg en Remco studeert Management Toerisme aan de NHTV in Breda. Naast dat we studeren vinden we het allebei leuk om sportief bezig te zijn en gaan we graag op citytrip.

Begonnen als stagiaire en bijbaantje

Remco is als stagiaire begonnen en is in de loop der jaren leidinggevende geworden op de receptie en Roos koos op zestienjarige leeftijd BillyBird Park Hemelrijk als haar bijbaantje. In de jaren die volgden is ook zij leidinggevende geworden maar dan in de horeca. Beiden werken we er met veel plezier en passie, dit komt mede door onze collega’s. Er hangt een ongedwongen sfeer waarbij veel gelachen wordt. In combinatie met hard werken geeft dit ons veel voldoening en een goed gevoel. Dit is vooral aan het einde van een drukke zomerse dag als we klaar zijn met werken en met onze collega’s napraten over de dag.
De gast is voor ons erg belangrijk en we zien die graag met een glimlach. We doen daarom graag iets extra’s. Gastvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk en we merken dat dit gewaardeerd wordt.

Nieuwe Parkmanager en horecamanager

Afgelopen winter zijn wij gevraagd om vanaf heden Drakenrijk te gaan runnen. Remco als parkmanager en Roos als ondersteunend leidinggevende horeca. Dit is voor ons een echte uitdaging. Vooral voor Remco omdat hij zijn kwaliteiten uit zijn studie nu kan gaan toepassen op Drakenrijk. De ervaringen die wij hierdoor op kunnen doen, maken ons alleen maar rijker en hierdoor hoefden we niet lang na te denken om op het voorstel in te gaan.

Ervaring en visie

We zijn van mening dat we met onze ervaring en visie Drakenrijk deze zomer een stukje leuker kunnen maken en dat we hierdoor kunnen helpen bij de opbouw van dit recreatiepark. We zijn namelijk vanaf begin af aan als medewerkers al betrokken geweest bij de ontwikkelingen van Drakenrijk.
We zullen proberen om met onze ervaring het “Happy Together” gevoel van BillyBird Park Hemelrijk over te dragen naar Drakenrijk. We zijn namelijk van mening dat je gezamenlijk meer voor elkaar gaat krijgen dan alleen. Samen een leuke dag beleven bij Drakenrijk geldt niet alleen voor ons als medewerkers, maar is juist voor onze gast van groot belang.
We zijn echte Brabanders, maar we durven het Limburgse avontuur aan te gaan.
We hebbe dor heul veul zin in en we haope met ug dor ein moei seizoen van te make!

Met vrolijke groet,
Remco en Roos

Album