Gratis Frietjes en de Stoere Piratendagen!

3 February 2016

Gratis frietjes bij BillyBird Park Hemelrijk!

Volkel wordt met carnaval omgetoverd tot Pieperland! Daarom kun je in ons park tijdens carnaval, van zaterdag 6 februari tot en met dinsdag 9 februari, genieten van gratis frietjes! Dat wordt onbeperkt genieten!

Online tickets bestellen voor slechts €4,95,-!

Tickets

Stoere Piratendagen!

Vanaf woensdag 10 tot en met vrijdag 12 februari kunnen kinderen meedoen aan stoere activiteiten zoals zwaarden maken, een fototocht, theatervoorstellingen en de Piratenbattle. Hier wordt de stoerste en slimste piraat van de dag gekozen. In de vakantie valt er dus genoeg te beleven voor iedereen. Er is een vast programma tijdens de stoere piratendagen dat begint met schminken. Hier kunnen kinderen zich volledig laten omtoveren tot een echte piraat. Een piraat is natuurlijk niet compleet zonder zijn zwaard en daarom kunnen kinderen onder begeleiding van de ballonnenpiraat zelf ballonnenzwaarden maken. Om 13.00u begint in het park de piraten fototocht waar kinderen in het binnenspeelparadijs op zoek gaan naar afbeeldingen van piraten en dieren. Hemelrijk heeft een speciale piratenvoorstelling gemaakt genaamd “Sterk Verhaal” die tijdens de stoere piratendagen wordt opgevoerd. Elke dag wordt afgesloten met een piratenbattle waar de stoerste en slimste piraat van de dag wordt gekozen! Durf jij het aan?

Het dagprogramma tijdens de Stoere Piratendagen:

10:00-12:00 uur: Schminken; laat jezelf omtoveren tot een stoere piraat
10:00-12:00 uur: Ballonnenzwaard maken met de ballonnenpiraat!
13:00-14:30 uur: Piraten fototocht
14:30 uur: Piraten theatervoorstelling ‘Sterk Verhaal!’
15:30 uur: Piratenbattle met Kaatje en Kattekwaad ; Wie is de stoerste en slimste piraat? De winnaar krijgt een piratenpakket!

stoere piratendagen

Eindeloos speelplezier!

Buiten deze activiteiten kunnen kinderen eindeloos spelen in onze enorme binnenspeeltuin Zeeroversland met klimelementen, springkussens, glijbanen en nog veel meer! Ouders kunnen hier heerlijk vertoeven en gebruik maken van ons uitgebreide horeca aanbod. Tevens zijn er werkplekken aanwezig.

Het is niet toegestaan zelf sauzen mee te brengen.

Abonnementhouders van Hemelrijk hebben gratis entree tot het park.

Pak online €1,- korting per kaartje en betaal slechts €4,95!

Tickets

 

Album