Familiedag

Een fantastische familiedag bij BillyBird Park Hemelrijk!

BillyBird Park Hemelrijk is de perfecte locatie voor een familiedag in Brabant. Dankzij de combinatie van buitenspeelgebieden, grotere attracties en een enorme binnenspeeltuin is er voor iedereen genoeg te beleven. Perfect voor kinderen, ouders en grootouders om samen te spelen en genieten. Zorgeloos samen genieten bij Hemelrijk.

Je kunt kiezen uit drie verschillende familiedagen, bij alle familiedagen zit de toegang tot het park inbegrepen.

Familiedag Buitenfeest (te reserveren tussen 1 maart en 30 september):

Met het buitenfeest heb je een compleet verzorgde dag in het park op jouw eigen plek. Je hebt de hele dag beschikking over een koelkast gevuld met frisdrank en ranja, daarnaast zorgen we ook voor koffie en thee. Je kunt kiezen voor een buitenarrangement met frietjes en een snack of een buitenarrangement met een BBQ. Je kunt op elk gewenst moment samen gaan barbecueën of frietjes eten op jouw gereserveerde plek. Dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen, ben je met minder personen dan betaal je altijd  € 299,25 (buitenfeest snack) of € 367,50 (buitenfeest bbq).

Familiedag Happy Together (gehele jaar te reserveren):

Je kunt ook kiezen voor een op maat feestarrangement genaamd Happy Together. De serre is speciaal gereserveerd voor familiedagen en de perfecte locatie voor een familiedag. De basis van het feestarrangement is onbeperkt drank (koffie, thee, ranja, fris, bier en huiswijn) en is naar eigen wens uit te breiden met buffetten en een bbq.

Familiedag Binnenfeest snacks (te reserveren tussen 1 oktober en 1 maart):

Bij het binnenfeest arrangement reserveren wij voor jullie een tafel in onze binnenspeeltuin Zeeroversland. Geniet van onbeperkt koffie, thee, ranja en fris, daarnaast zit er in de arrangement een frietbox met mayo en een snack (frikandel, kroket of kaassoufflé). Dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen, ben je met minder personen dan betaal je altijd  € 232,50. Onze serre: