Schoolreisjes

Een onvergetelijk schoolreisje beleef je bij BillyBird Park Hemelrijk

Dankzij de combinatie van binnen- en buitenplezier, is een schoolreis altijd een succes! Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Deze overzichtelijke en omheinde speeltuin heeft maar één toegang en biedt vele attracties zoals het nieuwe Speelcircus, airtrampolines, helikopters, botsauto’s, een zweefmolen, draaimolen, theekopjes, glijbanen, schommels en vele speeltoestellen! De speeltoestellen (excl. de botsauto’s) zijn op eigen kracht te bewegen, zo kunnen zowel de begeleiders als de kinderen optimaal genieten.

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Het park heeft ook een aantal spectaculaire attracties zoals een achtbaan, touwenparcours, klimberg en bootjesglijbaan!

Ieder schoolreisje ontvangt altijd:

  • Een terugkomkaartje (bij betaling van de reguliere toegangsprijs krijg je 1 ticket gratis)
  • Parkeren van de bus is gratis

Heb je liever eerst een rondleiding door het park? Stuur dan even een mailtje naar parkmanager@billybird.nl !

Prijzen

Een schoolreisje is te reserveren vanaf 15 personen. Ben je met 30 personen of meer, ontvang je nog een €1,- korting per persoon op de prijs.
Voor een schoolreisje vanaf 30 personen openen wij altijd op tour beurt onze attracties, ook op dagen dat ze voor reguliere bezoekers gesloten zijn.