Het leukste groepsuitje van Brabant


Een onvergetelijk groepsuitje

Op zoek naar een locatie voor een groepsuitje? Bij BillyBird Park Hemelrijk zijn er verschillende mogelijkheden. Een groepsuitje is geschikt voor iedereen en kan altijd gereserveerd worden, met uitzondering van de vakanties. Een uitje bij BillyBird kan nooit in het water vallen door de combinatie van binnen- en buitenplezier voor alle leeftijden! Glij van de vijf meter hoge glijbaan af in speelgebied Ruig, waar je ook over touwladders kunt klimmen. Ga op zoek naar goud in de Oervallei, of maak een ritje in de botsauto’s in Kinderland. Binnen kun je losgaan in onze binnenspeeltuin Zeeroversland, vol met glijbanen, klimelementen en obstakels! Bij goed weer kan er natuurlijk ook gebruik gemaakt worden van ons strandbad.


De arrangementen

BillyBird biedt vier verschillende arrangementen aan. Zo is er voor iedereen wat wilt! Bij ons heb je de keuze uit de volgende arrangementen:
– Toegang: toegang tot het park
– Ranja + Waterwijsje: toegang tot het park, onbeperkt ranja, koffie en thee en een waterijsje
– Smul: toegang tot het park, onbeperkt ranja, koffie en thee, ijsje en een frietje met
– Super Smul: toegang tot het park, onbeperkt ranja, koffie en thee, ijsje, frietje met en een frikandel óf kroket.
Benieuwd geworden naar de prijzen van onze arrangementen of wil je reserveren? Ga dan naar deze pagina.


Voor ieder wat wils

Een groepsuitje bij BillyBird Park Hemelrijk is geschikt voor iedereen, jong en oud! Door de combinatie van verschillende buitenspeeltuinen, attracties en een binnenspeeltuin maak je samen mooie herinneringen om nooit meer te vergeten. Maak een ritje in de achtbaan, of glij van onze bootjesglijbaan Splash.


Unieke ligging

Door de unieke ligging van het park is het park gemakkelijk vanaf de snelweg te bereiken. Dit maakt het interessant om ook voor steden die wat verder weg liggen een groepsuitje bij BillyBird Park Hemelrijk te organiseren. Benieuwd hoe lang het rijden is vanaf jou? Kijk dan eens via deze routeplanner hoe ver het rijden is.

Copy link
Powered by Social Snap