Camping Hemels

Kom kamperen met je familie op Camping Hemels!

Van 9 juli tot 6 september 2021 kun je met je familie of gezin komen kamperen op Camping Hemels, de leukste pop-up familiecamping van Nederland naast BillyBird Park Hemelrijk.

Neem je eigen tent mee, of maak het jezelf gemakkelijk met een compleet ingerichte luxe tent.

Ga dit jaar op avontuur bij pop-up camping Hemels.  Hier kun je genieten van de groene omgeving en alle activiteiten, die Hemelrijk je te bieden heeft. Zwemmen en zonnen bij het strandbad, ravotten in de enorme speeltuin of heerlijk eten bij ons restaurant – het is jouw moment om te doen en laten waar je zin in hebt. Kijk  voor extra info over Hemelrijk op https://billybird.nl/hemelrijk/park/

Of je nu samen een weekend naar de pop-up camping komt, of een weekje met het gezin; Camping Hemels heeft alles in huis om je zomerse tripje onvergetelijk te maken. Lekker barbecueën aan het water, wandelen in de heerlijke bosrijke omgeving, een drankje doen bij de Beach Bar met live muziek en opstaan met een vers ontbijtje. Zo kunnen jouw dagen bij Hemels er deze zomer uitzien. Wanneer kom je langs?

Reserveren of extra informatie kan vanaf nu via onderstaande link.

https://campinghemels.nl/

Camping Hemels

Camping Hemels

Copy link
Powered by Social Snap