Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heerlijk Hemelrijk Festival

13 oktober 2019 @ 12:00 - 21:00

attractie-heerlijk-hemelrijk-festival

Kom met het hele gezin naar het Heerlijk Hemelrijk Festival

Op BillyBird Park Hemelrijk in Volkel vindt op zondag 13 oktober van 12.00 tot 21.00 uur het Heerlijk Hemelrijk Festival plaats. Leden van alle BillyBird Parken (Hemelrijk, Drakenrijk en Het Run) mogen op vertoon van hun ledenpas gratis naar binnen. De verkoop van kaartjes voor niet-leden is opgedeeld in drie fases. Tot 5 oktober betaal je 12,50 euro (ex fee) voor de entree. Daarna 15,00 euro (ex fee). Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

Het Heerlijk Hemelrijk Festival is echt voor iedereen! Vorig jaar werd een record aantal bezoekers gehaald met 14.500 bezoekers.

Lekker kamperen?

Dat kan aangrenzend aan het festivalterrein op Camping Hemel te Rijk voor personen ouder dan 18 jaar. De camping is geopend van vrijdagmiddag 11 oktober om 14.00 uur tot en met maandagochtend 14 oktober 12.00 uur.

Kluisjes beschikbaar

Op het festivalterrein zijn kluisjes beschikbaar tegen betaling.

Informatie voor invaliden

Het festival vindt plaats op een buitenterrein. Hierdoor zijn niet alle plekken toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Uiteraard zijn de medewerkers van het festival behulpzaam om u te assisteren wanneer nodig. Voor assistentie kunt u terecht bij de informatiebalie.

Er zijn geen speciale invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Mocht de afstand tussen het parkeerterrein en de ingang te groot zijn voor u, dan is er de mogelijkheid om met de auto dichter bij de ingang te komen. Vraag de verkeersregelaars voor assistentie als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Op het terrein zijn invaliden toiletten aanwezig bij de EHBO posten.De entree voor rolstoelgebruikers is bij de VIP-ingang.

Lid van BillyBird?

Dan krijgt je GRATIS toegang op vertoon van jouw ledenpas. Een ticket is dus niet nodig. Zorg dus dat je jouw pas niet vergeet!

Nog geen kaartje?

Kaarten zijn hier te koop. Zorg dat je erbij bent.

Kosten parkeren

Parkeren kost voor iedereen 5 euro, ook voor leden van BillyBird. Dit wordt op de dag van je bezoek geïnd door Festyland.

Geen eigen eten en drinken

Normaal gesproken mag je naar ons park gewoon eigen eten en drinken meenemen. Tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival gelden echter de regels van de organisatie van het Heerlijk Hemelrijk Festival en is het niet toegestaan.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2019
Tijd:
12:00 - 21:00