Laden Evenementen

« Alle evenementen

Foute Kersttruien Party

december 18 @ 18:30 - december 19 @ 21:30

€8,90
foute-kersttruien-party

Haal de foute kersttruien maar van zolder, want op vrijdag 18 en zaterdag 19 december is BillyBird Park Hemelrijk in Volkel extra lang open. Kom tijdens de Foute Kersttruien Party 18.30 tot en met 21.30 uur dansen, swingen en meezingen met al je vrienden bij DeFeestDJ. Reserveren kost 10,90 euro per persoon voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Leden en begeleiders betalen alleen voor de extra activiteiten én het horeca-arrangement 4,95 per persoon.

De dresscode voor deze avond is een foute kersttrui of een hip glitter pakje. Doe mee aan de TikTok Dans Challenge en sing en swing mee op Frozen. Word jij de winnaar van de danswedstrijd of haal jij de hoogste score bij de winter sport test? Er vindt een echte foute kersttrui verkiezing plaats. FeestDJ Wim haalt alles uit de kast. Jij ook?

Bij de Foute Kersttruien Party is het volgende inbegrepen:

  • Eindeloos speelplezier in onze binnenspeeltuin Zeeroversland
  • Interactieve discoavond met DeFeestDJ
  • Een blikje drinken en zakje chips (deze ontvang je bij de receptie bij binnenkomst)

Corona maatregelen

In verband met het reserveren van Zeeroversland zijn gasten met een reservering voor de Foute Kersttruien Party vanaf 18.30 uur welkom in de binnenspeeltuin. Daarvoor kun je met je kinderen wel buiten in het park spelen. De horeca in Zeeroversland is alleen geopend als afhaalpunt. Benieuwd wat BillyBird verder doet om jouw bezoek tot een succes te maken, ondanks het coronavirus. Lees dan hier alle corona maatregelen.

Reserveren verplicht

Deze avond is ideaal voor een kinderfeestje, maar kan ook gereserveerd worden als je geen kinderfeestje te vieren hebt.Of vul onderstaand formulier in en kom gezellig met het gezin naar de Foute Kersttruien Party

Foute Kersttruien Party

Gegevens

Begin:
december 18 @ 18:30
Einde:
december 19 @ 21:30
Kosten:
€8,90

Organisator

BillyBird Park Hemelrijk
Telefoon:
0413 277000
E-mail:
info@billybird.nl
Site:
https://billybird.nl/hemelrijk/

Locatie

BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34a
Volkel, 5408RA Nederland
+ Google Maps