Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heerlijk Hemelrijk Festival

10 oktober 2021

€1,00
attractie-heerlijk-hemelrijk-festival

Kom met het hele gezin naar het Heerlijk Hemelrijk Festival

Op BillyBird Park Hemelrijk in Volkel vindt op zondag 10 oktober 2021 het Heerlijk Hemelrijk Festival plaats. Leden van alle BillyBird Parken (Hemelrijk, Drakenrijk en Het Run) mogen op vertoon van hun ledenpas gratis naar binnen. Helaas is het wel noodzakelijk met de geldende corona maatregelen om een ticket te reserveren via https://heerlijkhemelrijkfestival.nl/billybird. Hiervoor betaal je 1 euro service fee.

Lid van BillyBird? Dan krijg je GRATIS (€ 1,00 service fee) toegang op vertoon van jouw ledenpas en ticket (te bestellen via https://heerlijkhemelrijkfestival.nl/billybird. Zorg dus dat je jouw pas niet vergeet!

Je kan ook genieten van FestyLand

FestyLand organiseert in samenwerking met BillyBird het Heerlijk Hemelrijk Festival. FestyLand – LIVE wordt gevuld met livemuziek, pop, tributes en andere vrolijke klanken. Tijdens FestyLand – FIËSTA zullen pop, dance, 90’s, R&B en feestmuziek de revue passeren. FestyLand is groots in het kleinschalige, knusse, gezellige en intieme! Trommel al je vrienden op, trek je dansschoenen aan en kom op 8 en 9 oktober naar de Festivaltuin van het Zuiden.

BillyBird leden ontvangen € 5,00 korting op een 2-dagen FestyLand ticket, haal je tickets hier.

Gegevens

Datum:
10 oktober 2021
Kosten:
€1,00
Site:
https://heerlijkhemelrijkfestival.nl/billybird

Organisator

Heerlijk Hemelrijk – Par-T
E-mail:
info@par-t.nl
Site:
https://heerlijkhemelrijkfestival.nl/

Locatie

BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34a
Volkel, 5408RA Nederland
+ Google Maps
Copy link
Powered by Social Snap