Laden Evenementen

« Alle evenementen

Herfstfestival

oktober 25 - oktober 29

Gratis

Komen samen genieten tijdens Het Herfstfestival voor jong & oud met tal van leuke activiteiten

In de Herfstvakantie (maandag 25 oktober t/m vrijdag 29 oktober) organiseert BillyBird het splinternieuwe Herfstfestival voor alle bezoekers van BillyBird Park Hemelrijk. De toegang tot het evenement is gratis voor leden van BillyBird of je kunt een dagticket kopen. Reserveren is in verband met de coronamaatregelen noodzakelijk voor zowel leden als daggasten. We hebben een leuk programma samengesteld! Het park wordt in de avond helemaal omgetoverd met knusse Herfstsferen. Geniet lekker warm bij het kampvuur, maak een ritje in de verlichte achtbaan, ontdek Ruig! Glow in the dark, lekker uitwaaien in de Zweefmolen of bezoek de cirustent op het voetbalveld. Daarnaast zijn er iedere dag tal van activiteiten zoals “Fiets je schilderij” en een dansworkshop. Zien we jullie ook tijdens de Herfstvakantie bij BillyBird? Zodra het programma bekend is zullen we dat hieronder plaatsen.

Activiteiten o.a.

– Kinderpopster Dirk Scheele bekend van o.a. Nickelodeon – De FeestDJ – Kampvuur – Een mega Kindercircus – Glow in the Dark plein! – Ritje in de verlichte achtbaan

Altijd al gedroomd om op te treden bij BillyBird?

Dan is dit jouw kans! Happy Together betekent dat we samen zorgen voor een onvergetelijk Herfstfestival. Daarom krijg je nu de unieke kans om op te treden bij BillyBird! Met een act, dansje, voorstelling, noem maar op! Wij staan overal voor open. Je mag dit alleen doen, maar natuurlijk ook met jouw vriendje/vriendinnetje, buurjongen/buurmeisje, opa/oma, papa/mama of wie jij maar wilt. Vul hieronder jouw gegevens in, wat je wilt doen en eventueel een video van jouw auditie. Aanmelden kan t/m 12 september. Wij zullen uit alle inzendingen een selectie maken.

Meld je nu aan

Gegevens

Begin:
oktober 25
Einde:
oktober 29
Kosten:
Gratis

Organisator

BillyBird Park Hemelrijk
Telefoon:
0413 277000
E-mail:
info@billybird.nl
Site:
https://billybird.nl/hemelrijk/

Locatie

BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34a
Volkel, 5408RA Nederland
+ Google Maps
Share via
Copy link
Powered by Social Snap