Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herfstvakantie bij Hemelrijk met het Lunapark

21 oktober 2020 @ 15:00 - 25 oktober 2020 @ 23:59

Kom deze herfstvakantie naar BillyBird Park Hemelrijk en ga op avontuur in het Lunapark!

Deze herfstvakantie komt het Lunapark van 17 tot en met 25 oktober naar BillyBird Park Hemelrijk en is het gratis te bezoeken voor alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar met een geldig toegangsbewijs of ledenpasje. Zeeroversland opent iedere doordeweekse dag om 9.30 uur. De attracties openen om 10.00 uur.

Het LunaPark komt deze herfstvakantie als extra attractie naar het park en is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar kunnen hier gratis gebruik van maken. Zij hoeven geen afstand te houden en hoeven hiervoor daarom niet extra te reserveren. Volwassenen hebben echter geen toegang tot het Lunapark. Zij moeten buiten wachten. Als het regent, is het handig om zelf een paraplu mee te nemen. “Heel vervelend allemaal”, zegt Maarten, de parkmanager. “En natuurlijk moet iedereen er ook zelf voor zorgen, dat hij of zij zich aan de corona regels houdt.” Bij drukte wordt er gerouleerd, zodat alle kinderen gebruik kunnen maken van deze extra attractie.

Buiten heeft Hemelrijk voldoende speelcapaciteit voor de herfstvakantie voor iedereen. Dag gasten kunnen een entreeticket kopen en leden zijn verplicht te reserveren als lid zonder Zeeroversland.

Vanwege de aangescherpte corona maatregelen is de capaciteit in binnenspeeltuin Zeeroversland/de Feesterij beperkt tot 200 gasten per tijdvak. Daarom is het verplicht het gebruik van Zeeroversland/de Feesterij apart te reserveren. Dit geldt voor zowel leden als niet-leden. Reserveren kan in de tijdvakken 9.30 tot 11.30 uur, 11.45 tot 13.45 uur, 14.00 tot 16.00 uur en van 16.15 tot 18.15 uur. Leden en dag gasten zonder reservering voor Zeeroversland/de Feesterij hebben helaas geen toegang tot Zeeroversland/de Feesterij.

Reserveren voor Zeeroversland kost 1 euro per persoon voor leden; dus voor één huishouden van vier personen is dit 4 euro. De leden krijgen hiervoor toegang tot Zeeroversland tijdens het gekozen tijdvak én vier consumptiebonnen ter waarde van 1 euro, te nuttigen op de dag van het bezoek bij de horeca van Zeeroversland. Deze bonnen zijn niet inwisselbaar. Op deze manier proberen we te voorkomen dat gasten met een reservering niet op komen dagen. Niet-leden betalen 8,95 euro per persoon en dienen tijdens het reserveren aan te geven of en in welk tijdvak ze gebruik willen maken van Zeeroversland. Als Zeeroversland dan vol zit, kun je daarvoor niet reserveren en heb je alleen toegang tot de buiten attracties en speeltoestellen.

Reserveren

Reserveren voor de herfstvakantie kan hier.

Gegevens

Begin:
21 oktober 2020 @ 15:00
Einde:
25 oktober 2020 @ 23:59

Locatie

BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34a
Volkel, 5408RA Nederland

Organisator

BillyBird Park Hemelrijk
Telefoon:
0413 277000
E-mail:
info@billybird.nl
Site:
https://billybird.nl/hemelrijk/
Copy link
Powered by Social Snap