Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kinder Circus Bavaria

oktober 14 - oktober 18

Kom de nieuwe acts bewonderen van Kinder Circus Bavaria!

Kinder Circus Bavaria brengt van 14 tot en met 18 oktober een bezoek aan BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Het spectaculaire circus houdt vier voorstellingen per dag. Om 11.00, 13.00, 14.30 en 16.00 uur. Het park is tijdens de herfstvakantie extra lang geopend tot 19.00 uur.

Kaartjes reserveren

Wil jij gegarandeerd zijn van een plekje in de circustent, en zelf bepalen naar welke voorstelling jij wilt? Reserveer dan uiterlijk één dag van te voren hier voor € 2,50 tickets voor de voorstelling van je keuze. Niet gereserveerd? Dan kan je bij de eerstvolgende voorstelling op de lege plekken plaatsnemen. Echter: vol=vol.

LET OP: Geen BillyBird ledenpas of een geldig entreebewijs? Dan heb je geen toegang tot het circus. Zorg dus dat je deze bij de hand hebt bij binnenkomst op het park.

Kaartjes voor de entree van het park en voor het circus koop je hier.

Circus deal

Wist je dat er elke dag een speciale circus deal is bij het horecapunt in Zeeroversland voor de bezoekers van de circusvoorstelling om 16.00 uur? De online circus deal, een frietbox of pastabox voor 4 of 6 personen, is alleen verkrijgbaar direct na de voorstelling van 16.00 uur. Bestel de circusdeal nu voordeliger online. Dat wordt smullen met het hele gezin!

Voor meer informatie en het laatste nieuws over het circus volg je ons op Facebook.

Gegevens

Begin:
oktober 14
Einde:
oktober 18

Locatie

BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34a
Volkel, 5408RA Nederland
+ Google Maps