Laden Evenementen

« Alle evenementen

Herfstvakantie bij Hemelrijk: Het kindercircus en Lunapark

oktober 18 - oktober 25

Kom deze herfstvakantie de nieuwe acts bewonderen van het kindercircus en ga op avontuur in het Lunapark!

Deze herfstvakantie is er weer van alles te doen bij BillyBird Park Hemelrijk. Het kindercircus showt van 19 tot en met 23 oktober nieuwe acts én van 18 tot en met 25 oktober kunnen kinderen vanaf 7 jaar met een geldig toegangsbewijs of ledenpasje gratis genieten van het Lunapark. Het park opent iedere doordeweekse dag om 9.00 uur.

Van maandag tot en met vrijdag zijn er iedere dag zes circus voorstellingen van elk een half uur. Per voorstelling is er plek voor 150 gasten. De voorstellingen starten om 9.30, 10.45, 12.00, 13.15, 14.30 en 15.45 uur. Aansluitend aan de voorstelling kunnen bezoekers van het circus in Zeeroversland/de Feesterij terecht. Voor de start en eindtijden raadpleeg onderstaande tabel.

Voorstellingen van het circus zijn alleen te bezoeken door gasten met een reservering voor het circus en geldig toegangsbewijs van het park of een ledenpasje. Zeeroversland/de Feesterij is doordeweeks alleen geopend voor gasten met een reservering voor het circus. Zij krijgen in Zeeroversland/de Feesterij plekken toegewezen. Leden en dag gasten zonder reservering van het circus hebben helaas doordeweeks geen toegang tot Zeeroversland en de Feesterij.

Act-tijdens-Circus-Bavaria

Reserveren voor het circus kan net als voorgaande jaren voor €2,50 per persoon. Let op: als dag gast heb je ook een geldig entreebewijs van het park nodig. Leden hebben toegang tot het park met hun lidmaatschapspasje en kunnen ook voor €2,50 per persoon reserveren voor het circus. Door te reserveren ben je zeker van een bezoek aan het circus op een bepaald tijdstip en een bezoek aan Zeeroversland/de Feesterij aansluitend aan de voorstelling. Als er op de dag zelf kaartjes over zijn voor het circus en Zeeroversland/de Feesterij worden deze op volgorde van binnenkomst uitgedeeld. Maarten Derks, parkmanager van BillyBird Park Hemelrijk: “Wij verwachten dat er in verband met de beperkte capaciteit vanwege corona geen kaartjes over zijn na de voorverkoop, dus wees op tijd, want vol is echt vol.”

Het LunaPark komt deze herfstvakantie als extra attractie naar het park en is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen hier gratis gebruik van maken. Zij hoeven geen afstand te houden en hoeven hiervoor daarom niet te reserveren. Volwassenen hebben echter geen toegang tot het Lunapark. Zij moeten buiten wachten. Als het regent, is het handig om zelf een paraplu mee te nemen. “Heel vervelend allemaal”, zegt Maarten. “En natuurlijk moet iedereen er ook zelf voor zorgen, dat hij of zij zich aan de corona regels houdt.” Bij drukte wordt er gerouleerd, zodat alle kinderen gebruik kunnen maken van deze extra attractie.

Buiten heeft Hemelrijk voldoende speelcapaciteit voor de herfstvakantie voor iedereen. Dag gasten kunnen een entreeticket kopen en leden kunnen gewoon langs komen met hun ledenpasje. Reserveren voor een bezoek aan het park is niet nodig. Alleen voor het circus in combinatie met Zeeroversland/de Feesterij is een reservering verplicht.

Voor het laatste nieuws over het circus volg je ons op Facebook.

Reserveren

Op dit moment kun je nog niet reserveren. Zodra dit wel kan, komen de tickets beschikbaar via onderstaande buttons.

Gegevens

Begin:
oktober 18
Einde:
oktober 25