Kom tijdens de Avond Party van vrijdag 21 juni jouw verjaardagsfeestje vieren in Zeeroversland. Geniet van eindeloos speelplezier in de binnenspeeltuin en geniet van de extra sfeer en de best muziek van DeFeestDJ. De avond duurt van 18.00 uur tot 21.30 uur.

Tijdens het KinderDiscoFeest op zaterdag 22 juni is DeFeestDJ de hele middag aanwezig zodat er volop gedanst kan worden. Tussen 13.00 en 17.00 kan jij al jouw coole moves laten zien!!

Boef // Josylvio // Jonna Fraser // Tabitha // Snelle & veel meer!

This will be a summer day filled with laughter, drinks, flirting, classy decorations and beautiful people.

• "SHH ... I'M SINGLE" (Green Bracelet)
• "I'M HARD TO GET ... &HARDER TO FORGET" (Blue Bracelet)
• "SHH ... I'M ALREADY TAKEN" (Red Bracelet)

Single, hard to get or not available? Pick a neon colored bracelet, show your status and flirt your summer away!

Ticket Sale:  someonetoldme.nl/tickets

👑 Minimum age 16
🕐 22.06.2019 | 13:00 - 23:00
👗 More Summer

 
 

Attention Latin lovers! Breeze is back to bring you the biggest Caribbean festival out there: Op zondag 23 juni 2019, van 13:00 tot 23:00, zal het strand van Hemelrijk helemaal in het teken staan van Salsa, Kizomba, Caribbean, Eclectic and Bachata.

Toegang tot het festival is vanaf 18 jaar. Leden van BillyBird Park krijgen korting op een ticket, indien de kaarten in de voorverkoop worden gekocht.

 

Zondag 14 juli staat het Spetter Spektakel op het programma! Op het park staan verschillende springkussens met water waar naar hartenlust op gesprongen kan worden door kinderen en ouders!

18 augustus gaan we helemaal los tijdens het Mega Spring Spektakel! Op het park staan meerdere mega Springkussens waar naar hartenlust op gesprongen kan worden. Ook is DeFeestDJ aanwezig om er een extra groot feest van te maken!

Je betaalt de reguliere entreeprijs, leden hebben gratis toegang.

FestyLand, Dé officiële afsluiting van HET festivalseizoen! Elk jaar wordt het festivalseizoen afgesloten met een geweldige festival finish op het familiepark Hemelrijk te Volkel.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van alle acties, activiteiten en artiesten rondom het festival? Like dan deze FestyLand Facebook pagina, www.facebook.com/festyland. Ook de aftermovies, trailers en interviews van het festival worden hier als eerste gepubliceerd. Tickets zijn te koop op de website van FestyLand, www.festyland.nl.

Beleef twee te gekke festivaldagen op het leukste festival van Nederland, FestyLand!

Heerlijk Hemelrijk Festival is écht voor iedereen! Vorig jaar met 14.500 bezoekers een record aantal gehaald.  Zorg dat je er ook bij bent deze dag! Blok hem alvast in je agenda en houd facebookpagina  in de gaten voor de line-up! 

Dit doldwaze circus boordevol spectaculaire acts haalt alles uit de kast om jou tijdens de herfstvakantie een onvergetelijk dagje uit te geven! Een kaartje voor het circus zit bij de toegangsprijs inbegrepen, maar vol = vol.  KOMT DAT ZIEN!

Volgens traditie vindt 1 januari 2020 de Nieuwjaarsduik plaats bij BillyBird Park Hemelrijk! Het park is geopend vanaf 10 uur. In de middag zal het startschot van de 13e Nieuwjaarsduik over het water van Hemelrijk klinken.

Iedere deelnemer aan de duik ontvangt gratis de felbegeerde Unox muts en na de duik staat er een welverdiend kopje oer-Hollandse erwtensoep klaar. De enorme prestatie wordt beloond met het officiële Unox duikcertificaat.

Tevens kun je dit jaar genieten van het Nieuwjaarscafé! Drink je moed in voor de duik of warm heerlijk op na de duik en geniet van de sfeervolle muziek.