Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

juli 2020

Spetter Spektakel

juli 19 @ 10:00 - 17:00

BillyBird Park Hemelrijk organiseert op 19 juli het Spetter Spektakel Deze dag staan verschillende springkussens met water op het park. Kom gezellig met je familie of daag je vrienden en vriendinnen uit voor een wedstrijdje. Ook de FeestDJ is deze dag aanwezig met een leuk programma. Een gegarandeerd genot voor alle leeftijden. Als lid van BillyBird kun je dit evenement gratis bezoeken! Geen lid, maar wel graag dit evenement bezoeken? Koop dan je tickets via onze website.

Meer weten »

augustus 2020

Mega Spring Spektakel

augustus 23 @ 10:00 - 18:00

Kom genieten van het Mega Spring Spektakel! Op deze dag staan er op het park meerder springkussens waar jong en oud zich op kan uitleven. Daarnaast is de FeestDJ aanwezig om er een extra groot feest van te maken. Als lid van BillyBird is dit evenement gratis te bezoeken! Geen lid, maar wel graag dit evenement bezoeken? Koop dan je tickets via onze website.

Meer weten »

oktober 2020

FestyLand

oktober 9 - oktober 10

Als BillyBird-lid ga je met korting naar FestyLand Op BillyBird Park Hemelrijk in Volkel vindt op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober Festyland, de officiƫle afsluiting van het festivalseizoen plaats. Meer informatie Meer informatie volgt.

Meer weten »

Heerlijk Hemelrijk Festival

oktober 11
attractie-heerlijk-hemelrijk-festival

Kom met het hele gezin naar het Heerlijk Hemelrijk Festival Op BillyBird Park Hemelrijk in Volkel vindt op zondag 11 oktober het Heerlijk Hemelrijk Festival plaats. Leden van alle BillyBird Parken (Hemelrijk, Drakenrijk en Het Run) mogen op vertoon van hun ledenpas gratis naar binnen. Lid van BillyBird? Dan krijgt je GRATIS toegang op vertoon van jouw ledenpas. Een ticket is dus niet nodig. Zorg dus dat je jouw pas niet vergeet! Meer informatie Meer informatie over de verkoop van…

Meer weten »

Kinder Circus Bavaria

oktober 19 - oktober 23
Act-tijdens-Circus-Bavaria

Kom de nieuwe acts bewonderen van Kinder Circus Bavaria! Kinder Circus Bavaria brengt van 19 tot en met 23 oktober een bezoek aan BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Iedere dag zullen er voorstellingen zijn om 11.00 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. Voor het laatste nieuws over het circus volg je ons op Facebook. Informatie over het reserveren van de tickets volgt. 

Meer weten »

Kinder Lichtfestijn

oktober 30 @ 10:00 - november 8 @ 18:00

Kom genieten van BillyBird Park Hemelrijk in het donker BillyBird Park Hemelrijk in Volkel organiseert op 30 & 31 oktober en 6 & 7 november het Kinder Lichtfestijn! Het park opent deze dagen om 10.00 uur 's ochtends en zal vanaf het einde van de middag verlicht zijn. Tijdens het Kinder Lichtfestijn wordt een deel van het park omgetoverd tot een magische plek vol licht, magie en betovering! Volg ons op Facebook of houd deze pagina in de gaten voor…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen