Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwjaarsduik

januari 1 @ 10:00 - 18:00

Duik het nieuwe jaar in bij BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk in Volkel organiseert traditiegetrouw op 1 januari 2020 de Nieuwjaarsduik voor jong en oud. Het park is geopend vanaf 10.00 uur tot 19.00 uur. Om 15.30 uur zal het startschot klinken over het water van Hemelrijk. Als afsluiter zal er om 17.50 uur de vuurwerkshow plaatsvinden.

De duik

Om 15.00 uur zullen Ton de Kort en BillyBird zorgen voor een leuke de warming-up waarna om 15.30 uur het startschot van de 12e Nieuwjaarsduik zal klinken. Iedere deelnemer aan de duik ontvangt gratis de felbegeerde Unox-muts. Nadat iedereen het water in is gedoken, staat er voor iedere deelnemer een welverdiend kopje oer-Hollandse, warme erwtensoep klaar bij het BBQ-punt. Ondertussen kan er genoten worden van de FeestDJ tijdens de Neon Nieuwjaar discoshow. Alle deelnemers worden na hun enorme prestatie beloond met het officiële Unox duikcertificaat. Deelnemers van de nieuwjaarsduik kunnen omkleden in de feesterij. Deze zal na de duik verwarmt zijn. Om 17.50 uur kun je daarnaast nog genieten van de spectaculaire vuurwerkshow.

Als lid van BillyBird kun je gratis een introducé meenemen!

Nieuwjaarsdeal

De gehele dag kun je gebruik maken van de nieuwjaarsdeal. Geniet van een frietbox voor 4 personen voor 14,95 euro en 6 personen voor 19,95 euro. Je kunt ze nu al hier bestellen.

LET OP: Geen lid? De nieuwjaarsdeal biedt geen toegang tot het park. Vergeet daarom niet ook een entreeticket te kopen.

De vuurwerkshow wordt ook dit jaar weer verzorgd door Caffero Event Fireworks & Coppens Warenhuis.

Gegevens

Datum:
januari 1
Tijd:
10:00 - 18:00