Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theater: De ring van Sinterklaas

20 november 2020 @ 15:00 - 6 december 2020 @ 12:30

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje. Zijn jullie thuis ook al aan het oefenen voor als de Sint weer in het land is? Vier Sinterklaas met het hele gezin bij BillyBird Park Hemelrijk met het Sinterklaas theater, van 20 november tot en met 6 december iedere woensdag- en vrijdag middag om 15.00 uur en zondagochtend om 11.00 en 12.00 uur in de Feesterij bij binnenspeeltuin Zeeroversland. Om naar het theater te komen is een reservering voor het park én binnenspeeltuin Zeeroversland voor zowel leden als dag gasten verplicht. Leden zijn gratis. Dag gasten betalen 5,95 per persoon. Het park is geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Tijdens het Sinterklaas theater wordt er in het poppentheater een voorstelling gespeeld over Sinterklaas en Piet. De voorstelling duurt ongeveer 20 minuten, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen genieten.

Het verhaal: De ring van Sinterklaas

Pepito, het kleinste pietje van Sinterklaas, mag dit jaar voor het eerst klusjes doen voor Sinterklaas. Hij mag koekjes bakken en de ring van Sinterklaas poetsen. Pepito is super trots en gaat snel aan de slag. Maar ….dan raakt hij de ring kwijt! Hij zoekt overal maar kan hem nergens meer vinden? Ohjee…als dat maar goed komt.

Reserveren verplicht voor iedereen

Reserveren kan hier vanaf maximaal vijf dagen van te voren. Er is beperkt plek in het theater voor maximaal 20 volwassenen per voorstelling. Het is niet mogelijk om apart voor het theater te reserveren. De kaartjes voor het theater worden op volgorde van binnenkomst uitgedeeld aan iedereen met een reservering voor binnenspeeltuin Zeeroversland en op=op.

Gegevens

Begin:
20 november 2020 @ 15:00
Einde:
6 december 2020 @ 12:30

Organisator

BillyBird Park Hemelrijk
Telefoon:
0413 277000
E-mail:
info@billybird.nl
Site:
https://billybird.nl/hemelrijk/

Locatie

BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34a
Volkel, 5408RA Nederland
+ Google Maps
Copy link
Powered by Social Snap