BBQ (Deluxe) feest

Het BBQ (Deluxe)feest

Met het BBQ (Deluxe) feest geniet je van een geheel verzorgde dag in het park, inclusief een eigen plek in onze Feesterij, op het buitenterras of in het Circuspaviljoen.Te reserveren van april tot en met september. Het Buitenfeest duurt van 10.00 tot 18.00 en bestaat uit:
  • Toegang tot het park
  • Gereserveerde plek in onze Feesterij, op het buitenterras of het Circuspaviljoen
  • Onbeperkt koffie thee en ranja
  • Onbeperkt frisdrank
  • Complete BBQ
Je krijgt een gereserveerde plek in onze Feesterij of het Circuspaviljoen waar je rustig kunt zitten. Daarnaast kunnen wij op het buitenterras van de Feesterij een picknicktafel reserveren waar je heerlijk samen kunt BBQ-en op je eigen BBQ. Vlees of salades over? Je bent vrij om deze aan het einde van de dag mee naar huis te nemen.

Inhoud Barbecue

Het BBQ-pakket bevat een mix van hamburgers, BBQ-worsten, saté stokjes, spareribs en gemarineerde speklappen. Voor ieder zijn er 4 stukken vlees. Het BBQ deluxe-pakket bestaat uit een diamanthaas spies, een runderhamburger, een BBQ-worst, een kipspies en een houthakkersteak. Voor ieder 5 stukken vlees. Daarnaast wordt de BBQ gereserveerd met huzarensalade en stokbrood, kruidenboter, cocktailsaus, en BBQ-Saus.

Vegetarisch of halal?

Dan wordt de BBQ geserveerd met een vegetarische hamburger, grillworstje en 3 groente balletjes.

Kidsbox voor de kleintjes

Kleinere kinderen kunnen ook kiezen voor een kidsbox i.p.v. de BBQ. De Kidsbox bevat:
  • Friet
  • Snack(frikandel, kroket of kaassoufflé)
  • Bewaarbeker met ijs

Prijs

BBQ: Vanaf €25,95 per persoon Kidsbox: €19,95 per persoon 1 en 2 jaar: Gratis Leden:Korting van €5,95 per persoon

Extra’s

Wil je tijdens het buitenfeest ook genieten van een biertje, wijntje, frietje of een ijsje? Dat kan! Bij de receptie kun je pasjes vragen waar je zelf horecategoed op kunt zetten. Dit tegoed kun je op elke plek in het park besteden. Hiermee krijg je ook nog eens 10% korting!

Let op

Dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen, ben je met minder personen dan betaal je minimaal € 389,25 (15x€25,95). Wij ontvangen graag uiterlijk 7 dagen voor de gereserveerde datum eventuele wijzigingen omtrent het aantal personen wat deel neemt aan de BBQ. Indien het aantal personen op de dag afwijkt van het opgegeven aantal, zullen wij €13,- in rekening brengen.
 Reserveer jouw BBQ Buitenfeest