Een BBQ tijdens je familiedag bij BillyBird

Kom BBQ’en bij BillyBird met je familie

Een BBQ, compleet verzorgd door BillyBird Park Hemelrijk. Dat is wat je kunt verwachten van ons barbeque arrangement op een familiedag met een Barbecue buffet naar keuze. Met het barbecue feest geniet je van een geheel verzorgde dag in het park. Je krijgt als familie een eigen plek in onze Feesterij of een plek op het buitenterras in het Circuspaviljoen bij buitenspeeltuin Kinderland.

BBQ’en in het voorjaar of de zomer

Je kunt een barbeque feest reserveren van april tot en met september. Jullie zijn welkom om 10.00 uur als het park open gaat en kunnen de hele dag genieten tot 18.00 uur, wanneer het park sluit.

Het BBQ feest arrangement

Het barbeque feest arrangement bestaat uit:

  • Toegang tot het park
  • Een gereserveerde plek in onze Feesterij of het Circuspaviljoen
  • Onbeperkt koffie, thee, ranja en frisdrank
  • Een uitgebreide BBQ naar keuze

Je krijgt een gereserveerde plek in onze Feesterij of het Circuspaviljoen waar je rustig kunt zitten. Daarnaast kunnen wij op het buitenterras van de Feesterij een picknicktafel reserveren waar je heerlijk samen kunt BBQ-en op je eigen BBQ. Vlees of salades over? Je bent vrij om deze aan het einde van de dag mee naar huis te nemen.

Dit kun je verwachten van een BBQ bij BillyBird Park Hemelrijk

Het BBQ Basis pakket bevat uit een mix van hamburger, speklapje, BBQ-worst, kipsatéstokje, sparerib en/of filetlapje.

Voor kinderen bestaat het BBQ Basis pakket uit 2 groente frikandelletjes, 2 chickenwings zonder bot en 1 BBQ-spies.

Het barbecue deluxe pakket bestaat uit 1 gemarineerde diamanthaas spies 100 gram, 1 runderhamburger, 1 Entrecote, 2 kipspies 50 gram en 1 houthakkersspies.

Bij zowel het barbecue basis pakket als het barbecue deluxe pakket horen stokbrood, kruidenboter, huzarensalade en diverse sauzen.

Optioneel bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Satésaus €0,75 per persoon
  • Friet €1,50 pers persoon
  • Rauwkostsalade €1,25

Vegetarisch of halal?

Ben je vegetariër of wil je alleen halalproducten? Dan wordt de BBQ geserveerd met 1 vegetarische hamburger, 1 grillworst en 3 groenteballetjes

Voor de kleinsten hebben wij een kidsbox

De Kidsbox bestaat uit een portie friet, 1 snack (keuze uit frikandel, kroket of kaassoufflé) en een BillyBird-bewaarbeker met ijs.

Alle prijzen op een rij

Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Leden krijgen tot maximaal €7,50 korting op een familiedag. Een BBQ Feest arrangement met barbecue basis of deluxe pakket is verkrijgbaar vanaf €26,- per persoon. Kinderen betalen voor het BBQ feest met BBQ kidsbox slechts €20,- per persoon.

Een familiedag met barbecue is te reserveren vanaf 15 personen

Dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen. Ben je met minder personen, dan betaal je minimaal € 390,- (15x€26).

Wijzigen of annuleren kan kosteloos tot maximaal een week van te voren

Wij ontvangen graag uiterlijk 7 dagen voor de gereserveerde datum eventuele wijzigingen omtrent het aantal personen wat deel neemt aan de barbecue. Indien het aantal personen op de dag afwijkt van het opgegeven aantal, zullen wij €26,- per persoon in rekening brengen. Een barbecue Basis of Deluxe familiefeest kan tot maximaal een week voor de gereserveerde datum geannuleerd worden.

Reserveer jouw barbecue basis familiedag
Reserveer jouw barbecue luxe familiedag
Copy link
Powered by Social Snap