Billy Party

Wil jouw zoon of dochter graag zijn/haar kinderfeestje bij Hemelrijk vieren? Maar heb je wat minder tijd in ons park te besteden? Dan is de Billy Party voor jullie het beste arrangement. Kinderen die lid zijn bij Hemelrijk, ontvangen een ledenkorting. Hoe hoog deze korting is, is afhankelijk van het seizoen. Dit geldt ook voor de prijzen van het kinderfeestje. Hoe wij deze seizoenen hanteren, kun je vinden op onze openingstijden pagina of door een datum in de kalender in onderstaand formulier aan te klikken.

Tijdens het kinderfeestje heb je toegang tot het gehele park. Maak een ritje in de achtbaan, raas van bootjesglijbaan Splash naar beneden, of ga op ontdekkingstocht in onze buitenspeeltuinen. In de Oervallei kun je op zoek gaan naar goud, in Ruig chillen op grote hoogte en in Kinderland kun je een wedstrijdje houden in de botsauto’s. Het is ook mogelijk om het AquaFunPark bij te boeken voor 4 euro per persoon. Let wel op: de minimale leeftijd om gebruik te mogen maken van het AquaFunPark is 6 jaar (tot 10 jaar met begeleiding) en de kinderen dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma.

Reserveer de Billy Party door onderstaand formulier in te vullen. Heb je nog vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via info@billybird.nl of 0413-277000.

Inhoud arrangement:
  • Toegang tot het park
  • Onbeperkt ranja, koffie en thee
  • Waterijsje of softijsje
Billy Party
Copy link
Powered by Social Snap