Foute Kersttruien Party

Vier je verjaardag tijdens de Foute Kersttruien Party in Zeeroversland met DeFeestDJ.

Binnenspeeltuin Zeeroverland in BillyBird Park Hemelrijk is speciaal voor de Foute Kersttruien Party op vrijdag 18 en zaterdag 19 december van 18.30 tot 21.30 uur geopend voor kinderen, die een kinderfeestje willen komen vieren in Kerst sferen. Kom dansen, swingen en meezingen met al je vrienden bij DeFeestDJ. Kinderen van 3 tot 12 jaar betalen 10,90 euro per persoon. Leden en begeleiders betalen alleen voor de extra activiteiten en het horeca-arrangement 4,95 euro per persoon.

Haal de foute kersttruien maar van zolder, want de dresscode voor deze avond is een foute kersttrui of een hip glitter pakje. Doe mee aan de TikTok Dans Challenge en sing en swing mee op Frozen. Word jij de winnaar van de danswedstrijd of haal jij de hoogste score bij de winter sport test? Er vindt een echte foute kersttrui verkiezing plaats. FeestDJ Wim haalt alles uit de kast. Jij ook?

Bij de Foute Kersttruien Party is het volgende inbegrepen:

  • Eindeloos speelplezier in onze binnenspeeltuin Zeeroversland
  • Interactieve discoavond met DeFeestDJ
  • Een blikje drinken én zakje chips (Deze ontvang je bij de receptie bij aankomst)

Betalen aan de kassa

Je betaalt pas aan de kassa op de dag van het kinderfeestje. LET OP: Het is niet nodig om vooraf aan te geven hoeveel kinderen er lid zijn. Bij binnenkomst aan de receptie wordt het aantal geteld en wordt de korting voor degenen die lid zijn in mindering gebracht op de totaalprijs.

Corona maatregelen

In verband met het reserveren van Zeeroversland zijn kinderfeestjes pas vanaf 18.30 uur welkom in de binnenspeeltuin. Daarvoor kunnen de kinderen wel buiten in het park spelen. Ze krijgen het blikje drinken en zakje chips bij aankomst bij de receptie. Benieuwd wat BillyBird verder doet om jouw bezoek tot een succes te maken, ondanks het coronavirus. Lees dan hier alle corona maatregelen.

Foute Kersttruien Party