Halloween Party Uitverkocht

Vier je verjaardag tijdens de Halloween Disco Party in Zeeroversland met DeFeestDJ.

Binnenspeeltuin Zeeroverland in BillyBird Park Hemelrijk is speciaal voor de Halloween Party op vrijdagavond 30 oktober en zaterdag 31 oktober van 18.30 tot 21.30 uur geopend voor kinderen, die een kinderfeestje willen komen vieren in Halloween sferen. Het is wel spannend, maar niet griezelig. Kom dansen, swingen en meezingen met al je vrienden bij DeFeestDJ. Reserveren kan vanaf 9,95 euro per persoon. Leden, begeleiders en kinderen tot en met 2 jaar krijgen korting en betalen slechts 5,95 euro.

DeFeestDJ komt met Halloween naar het park om speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar een spannende, maar niet griezelige avond te organiseren. Neem je zaklamp mee, kom in je Halloween kleren naar het park en doe mee met de Halloween kostuum wedstrijd, kom gezellig knutselen in de Knie Kna Knutselhoek en doe mee aan de Tik Tok battle, een gruwelijk, leuke danswedstrijd. De FeestDJ maakt van jouw verjaardag een groot feest.

Bij de Halloween Party is het volgende inbegrepen:

  • Eindeloos speelplezier in onze binnenspeeltuin Zeeroversland
  • Interactieve discoavond met DeFeestDJ
  • Onbeperkt ranja, frisdrank, koffie of thee
  • Waterijsje of softijsje
  • Zakje chips
Je betaalt pas aan de kassa op de dag van het kinderfeestje.

LET OP: Het is niet nodig om vooraf aan te geven hoeveel kinderen er lid zijn. Bij binnenkomst aan de receptie wordt het aantal geteld en wordt de korting voor degenen die lid zijn in mindering gebracht op de totaalprijs. In verband met het reserveren van Zeeroversland zijn kinderfeestjes pas vanaf 18.30 uur welkom in de binnenspeeltuin. Daarvoor kunnen de kinderen wel buiten in het park spelen.

Uitverkocht, reserveren niet meer mogelijk