Happy Together feest arrangement

Het Happy Together feest arrangement is dé basis voor je familiedag in ons park.

De basis van het Happy Together feest arrangement bestaat uit:

  • Toegang tot het park
  • Een gereserveerde tafel in onze serre. De serre bevindt zich in het voorste gedeelte van binnenspeeltuin Zeeroversland.
  • Onbeperkt drank (koffie, thee, fris, ranja, wijn en bier)

Bij ieder Happy Together feest arrangement is een buffet verplicht. Ga jij voor een heerlijk buffet of een smakelijke BBQ?

  • het Snackbuffet voor €8,95, kinderen €6,95 (onbeperkt genieten van heerlijke frietjes en snacks, o.a. kroketten, frikandellen en kipnuggets. Inclusief mayonaise, curry en appelmoes. Optioneel uit te breiden met een satéspies (100 gram) inclusief satésaus en brood voor €3,75. 
  • Het BillyBird buffet voor €15,95, kinderen €7,95 (Saté van de varkenshaas in satésaus, champignon-vleesragout, rijst, aardappelgratin, huisgemaakte huzarensalade, ham met asperges, seranoham met appelsalade, gevulde eieren, tomaten-komkommersalade, spitskoolsalade, kruidenboter en diverse broodsoorten. 
  • Het BillyBird Extra buffet voor €19,95, kinderen €9,95 (Varkensmedaillons in romige champignonsaus, witvis in kruidensaus, runderstoofschotel, rijst , aardappelgratin, huisgemaakte huzarensalade, aardappelsalade, tonijnsalade, koolsalade, pastasalade, ham met asperges, fruitsalade, makreel, gerookte zalm, gevulde eieren, cocktail en remouladesaus, kruidenboter en diverse broodsoorten.
  • BBQ buffet vanaf €14,95 (Kidsbraai; hamburger en grillworst spies, Braai; hamburger, kipfilet, 2 satéstokjes en BBQ-worst, Goeibraai;  hamburger, kipfilet, 2 satéstokjes en varkensfilet, Goeibraai met vis; visspies, biefstuk, runderhamburger en kipfilet)
Buffetten voor kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Direct Reserveren

Combi: Het is mogelijk om voor de volwassenen gebruik te maken van een buffet en voor de kinderen (tot 11 jaar) voor onbeperkt friet en snacks. Dit kun je aangeven als je het buffet voor de volwassenen reserveert. Is alle informatie duidelijk en wil je direct reserveren, klik dan hieronder op het arrangement van je keuze.

Happy Together arrangement met Snackbuffet

Happy Together arrangement met BillyBird Buffet

Happy Together arrangement met BillyBird extra Buffet

Happy Together arrangement met BBQ Buffet