Ranja en Waterijsje Arrangement

Naast de hele dag spelen kun je met dit Ranja en Waterijsje Arrangement ook genieten van een waterijsje en van onbeperkt ranja, koffie en thee. Maak met de groep een ritje in onze familieachtbaan, glij van een vijf meter hoge glijbaan naar beneden in ons nieuwste speelgebied Ruig, of ga op zoek naar goud in de Oervallei. Het is ook mogelijk om het AquaFunPark bij te boeken voor 4 euro per persoon (toegankelijk voor personen vanaf 6 jaar, zwemdiploma verplicht. Kijk voor meer info op de pagina van het AquaFunPark).

Groepen mogen overal op het park gaan zitten, er wordt geen aparte plek gereserveerd. Met het Ranja en Waterijsje Arrangement heb je gedurende de openingstijden van het park toegang. In de zomervakantie regio zuid is dit van 10:00 tot 21:00 uur. In de periodes daarbuiten is dit van 10:00 tot 18:00 uur. Wil je graag weten wanneer onze attracties geopend zijn? Neem dan een kijkje op onze openingstijdenpagina.

Voor groepen vanaf 30 personen is het mogelijk om de attracties te openen buiten de reguliere openingstijden. Dit moet dan wel vooraf worden afgesproken en is afhankelijk van de weersomstandigheden. In het hoogseizoen, vanaf mei tot en met de eerste week en de weekenden van september, betalen groepen onder de 30 personen €1,- per persoon meer. Ben je benieuwd wat Hemelrijk allemaal te bieden heeft? Neem dan snel een kijkje bij onze attracties. Om het Ranja en Waterijsje Arrangement te reserveren, vul je onderstaand formulier in. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@billybird.nl of door te bellen naar 0413-277000.
Ranja en Waterijsje
Copy link
Powered by Social Snap