Toegang Park – Zaterdag en zondag

Speciaal voor groepen vanaf 15 personen die enkel toegang tot het park willen. Geniet extra voordelig van onbeperkt speelplezier op het park. Maak met de groep een ritje in de achtbaan, ga van de Splash af, boek het AquaFunPark bij als extra activiteit (toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar en een zwemdiploma is verplicht, kijk voor meer informatie op de pagina van het AquaFunPark) of ga op ontdekkingsreis in een van onze buitenspeeltuinen. In de Oervallei kun je op zoek gaan naar goud, in Ruig loop je over touwbruggen en in Kinderland maak je een ritje in de botsauto’s.

Groepen mogen overal op het park gaan zitten, er wordt geen aparte plek gereserveerd. Je hebt gedurende de openingstijden van het park toegang tot het park. In de zomervakantie regio zuid is dit van 10:00 tot 21:00 uur. In de periodes daarbuiten van 10:00 tot 18:00 uur. Kijk voor de openingstijden van de attracties op onze openingstijdenpagina.

Voor groepen vanaf 30 personen is het mogelijk om de attracties te openen buiten de reguliere openingstijden. Dit moet dan wel vooraf worden afgesproken en is afhankelijk van de weersomstandigheden. In het hoogseizoen, vanaf mei tot en met de eerste week en de weekenden van september, betalen groepen onder de 30 personen €1,- per persoon meer.

Ben je benieuwd wat Hemelrijk allemaal te bieden heeft? Neem dan snel een kijkje op onze attracties pagina. Om het toegang arrangement te reserveren, vul je onderstaand reserveringsformulier in. Voor vragen kan er contact opgenomen worden via info@billybird.nl of via 0413-277000.
Toegang Park – Zaterdag en zondag
Copy link
Powered by Social Snap