• Minimaal lengte 110 cm
  • Tussen 110 en 135 cm begeleider verplicht
  • Bij slechte weersomstandigheden gesloten

Familie achtbaan

De Achtbaan: Een razendsnelle beleving!

Durf jij met hoge snelheid een ritje te maken in onze achtbaan? Als je durft te kijken, geniet je tijdens de rit van een adembenemend uitzicht over het park. Wie neem jij mee tijdens dit razendsnelle avontuur? Deze attractie vind je achter op ons park, tegen Kinderland aan. Loop met de trap omhoog, om vervolgens een razendsnel ritje naar beneden te maken. Maak zo vaak als je wilt een ritje in onze familieachtbaan! Terwijl de kinderen een ritje maken, kun je als ouder op het terras onder de achtbaan plaatsnemen. De openingstijden van de attractie vind je op het klokkenbord bij de ingang van het park. De achtbaan is geopend vanaf 3 maart tot en met 31 oktober. In de maanden maart en april is de achtbaan roulerend open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Let op: om in deze attractie te mogen, moet je minimaal 1.10m zijn. Vanaf 1.35m mag je zonder begeleiding een ritje maken.

Achtbaantoren achteraan in het park

Het opstapcentrum van deze achtbaan is gevestigd in een originele toren. Deze toren is een eigen ontwerp en is zelfs genomineerd geweest voor de welstandsprijs Noord-Brabant! Wist je dat je zelfs vanuit deze toren op de startbaan van de vliegbasis kan kijken?

Energie neutrale achtbaan

Ook bij BillyBird vinden we het belangrijk bij te dragen aan een duurzaam milieu. Op het dak van deze achtbaantoren zijn daarom zonnepanelen geplaatst. Zelfs zoveel zonnepanelen dat er meer stroom wordt geproduceerd, dan de achtbaan verbruikt.

Extra attractie bij de achtbaan

Om een ritje in de achtbaan te wagen, loop je de verschillende trappen in de toren naar boven. Maar geen zorgen ook dit is een attractie op zichzelf. Wist je dat er op maar liefst 17 meter hoogte een glasplaat ligt! Je kan hier recht naar beneden kijken. Durf jij nog steeds een ritje te wagen? Ben je enthousiast geworden over onze familieachtbaan en benieuwd wat voor attracties Hemelrijk nog meer te bieden heeft? Kijk dan snel op onze attractie pagina. Wil je tickets kopen voor bezoek aan BillyBird Park Hemelrijk? Dat kan via onze ticketpagina.
Copy link
Powered by Social Snap