• Gesloten t/m medio maart i.v.m. het weer
  • Vanaf 6 jaar met begeleiding
  • Vanaf 10 jaar zonder begeleiding
  • Zwemdiploma verplicht.
  • Reserveer hier online tickets.

AquaFunPark

Het AquaFunPark is vanaf september t/m medio maart 2022 gesloten i.v.m. het weer!

Kom met je vrienden en vriendinnen genieten op het AquaFunPark. Maak jij een salto het water in of laat jij jezelf lanceren op een van de blobkussens? Glij van een van de vele glijbanen of spring vanaf het hoogste punt naar beneden. Klim er weer op en loop over een van de bruggen en ga naar de overkant via een touwbrug. Deze attractie is toegankelijk voor personen vanaf 6 jaar, met begeleiding, en met een zwemdiploma. Vanaf 10 jaar mag er alleen gebruikt gemaakt worden van deze attractie, mits in het bezit van een zwemdiploma.

Vooraf reserveren verplicht

Het is verplicht om vooraf te reserveren. Om teleurstelling op het park te voorkomen, vragen wij gasten indien mogelijk voorafgaand aan het bezoek online te reserveren via onderstaande button. Lukt dit niet, dan kun je proberen op het startplatform in het park zelf nog te reserveren. Op het park zelf zijn de mogelijkheden om te reserveren beperkt. Er wordt alleen geld geretourneerd, als het AquaFunPark door de weersomstandigheden gesloten is. Meld je hiervoor bij het startplateau van de attractie. Let op; naast het ticket voor deze attractie, heb je ook nog een geldig toegangsbewijs nodig voor het park. Dit kan een geldig lidmaatschap zijn, maar ook een geldig entreekaartje.

Veelgestelde vragen AquaFunPark

Heb je een vraag over deze attractie? Kijk dan eens naar de veelgestelde vragen en antwoorden over het AquaFunPark. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@billybird.nl
Copy link
Powered by Social Snap